- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
mucsácsó #418 üzenetére
Miért betegek????
A BF arról szól, hogy a rájuk maradt raktárkészletet jóóóól elsózzák.
Náluk nincs ilyen, viszik, mint a cukrot.A SD835-ös procival szerelt készülékek 6 GB RAM-mal SEHOL nincsenek 900 € alatt függetlenül, hűség nélkül.
Ők 500 €-ért adják.
Erre mit akciózzanak még?Te akcióznál, ha vinnék a termékedet, mint a cukrot?
Te akcióznál, ha az előző készülékverzióból nem egész 4,5 hónap alatt elfogyott az összes gyártott darab?Nagyon jó fejek szerintem az OP-nél, a spúrok reklamálták a BF-et, hát megkapták...
-
-
Edge
veterán
válasz
mucsácsó #296 üzenetére
Feljebb volt róla szó hogy készüléket nem szokott black friday akciózni.
Kollégámmal egy időben kb 15:00 után 1-2 perccel vettünk 8/128ast, mindketten otpsek vagyunk, én beállítottam rég a paypalnál a saját bankot, ő elfelejtette, extra shippingel kértük, én 179k-t fizettem ő 186k-t, van kis difi. Voucherre nem volt idő várni mer hamahama, holnap vagy legkésőbb péntekre már itt is van.
-
válasz
mucsácsó #296 üzenetére
ugyanebben a bőrben vagyok, a nexus 5-ömnek a mikrofonja feladta, így én is váltásra kényszerültem. Nekem elvileg már akár pénteken is megjöhet (az a dátum van ígérve). 8/128-as, early bird bundle-lel, de biztosítás nélkül. így is buktam sajnos a paypal-os átváltáson jópár ezer forintot, hamarabb vásároltam, minthogy be lett volna állítva az átváltás. Mindegy, ha úgy veszem hogy nem kedvezményesen vettem a tokot és a kijelzővédőt, akkor kb pénzemnél vagyok
Meg ez csak most csíp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest