- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
Gondolom a nocs-os kijelzőkből van raktáron annyi mint a szemét .
Ha kisebb lenne az alsó káva , akkor a nokia(hmd) feliratot is más betű mérettel kellett volna nyomtatni ami megint plusz munka ,tervezés és köcség .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #29 üzenetére
De mit veszel, ha az megadja magát?
-
SkyLine3000
addikt
válasz Fancy-boy #27 üzenetére
Igen, erről van szó! Divat. De elég hülye divat. Ugye az Apple volt a kiötlője, a többi birka gyártó meg lihegve elkezdte őket utánozni. Én meg sz@rok magasan a trendekre. Soha nem ülök fel az ilyen vonatokra. Ezért is nehéz sokszor.
A HMD meg nem is tudom, mikor adott ki utoljára normális telót? Ők is csak tolják ki magukból az ugyanolyan semmitmondó telókat. De legyen ez annak a gondja, akinek váltani kell. Én még jól elleszek a Htc U11-el egy jódarabig. -
Vikooo
addikt
válasz kbyte1024 #23 üzenetére
Kell erősebb vas? Nekem fontosabb a Vanilla droid és a hosszu support.
X20 helyett vehettem volna Xiaomi N+1 -edik iteraciojat -mivel ok is szeretnek ujracsomagolni- csak a support kérdéses illetve a csili-vili kínai UI/UX nekem nem bejövős.Illetve a magasabb vagy éppen alacsonyabb ár mögött különbséget feltetelezek a tartossagban.
-
Fancy-boy
addikt
válasz SkyLine3000 #24 üzenetére
A válasz gondolom az, hogy ez a divat. A notch nagyon "menő", hiszen az iPhone-ok jelentős részénél is ott van még mindig.
Simán megoldhatták volna, ahogy Te is írod, de akkor már nem lett volna "trendi".
Meg a HMD amúgy is le van maradva. Semmi innováció. Csak a majmolás megy, de az is gyenge fokozaton.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz janeszgol #25 üzenetére
Régen meg tudták oldani, most nem? 20 évig elvoltunk noccs nélkül, most nem tudják legyártani? Ez csak duma. Ráadásul sztem egyszerűbb és olcsóbb a hagyományos szögletes, noccs és lyukmentes kijelzőt legyártani, mint ezeket a mostaniakat. Nekem konkrétan rossz ránéznem a mai kijelzőkre. Biztos én vagyok maradni, de nekem a kijelző a szögletes, mindentől mentes. Még jó, hogy a jelenlegi (új) telóm remélhetőleg még éveket kiszolgál. Nem kell ilyen vackokat vennem.
-
janeszgol
félisten
válasz SkyLine3000 #24 üzenetére
Nem tudom, hogy ennél ez az ok, de többen (Samsung, anno az LG) is átálltak a kiszervezésre az olcsóbb készülékek esetén. Ott meg ilyet gyártanak.
Nem tudják szebben megcsinálni, mert nincs hozzá technológia. Én erre gondolok. -
SkyLine3000
addikt
Képtelen vagyok felfogni, hogy ha alul akkora káva van, akkor miért nem lehet annyival lejjebb rakni a kijelzőt, hogy ne rondítson bele e a kijelzőbe a noccs??
Mire kis hazánkba ér, vajon hány tízezressel kerül majd többe? 62-ért még akár jó vétel is lehetne, de mire itthon kapható lesz, már minden lesz, csak nem jó vétel. Bár, ez a soc elég harmatos még 62-ért is.[ Szerkesztve ]
-
-
joelke HU
senior tag
Bezzeg a tabletjükbe nem jutott az agyonhasznált SD480-ból, pedig azzal már értelmes ajánlat lehetett volna.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
Hogy felesleges felül a belógó kamera... Ennyi erővel 3 mm lentebb került volna a kijelző , és nincs ez.
Persze tudjuk jól, a költséghatékonyság jegyében maradt ez a rettenet... Ja de hogy olcsó sem lesz...
-
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
Az alja a teteje, meg ami közte van. Mire kell lent akkora álla legyen fent meg az a ronda belogó izé. Egyedül a punch hole tudom elviselni az nem log be, alig veszem észre. De ez. Ugy néz ki mint Szörnyella.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
kbyte1024
veterán
Ez akkora szégyen már, hogy szavak nincsenek rá. Kiadnak ugyanazzal a vassal 4 telot más köntösben. Meddig gyalazzak még a Nokia nevét??
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
*Mukeey*
addikt
"Bemutatkozott a Nokia G300" - de minek
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
dave987
aktív tag
Hát ez elég ocsmány. Motorola E7/power szebben,modernebben néznek ki fele ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Ha lejjebb tennénk a kijelzőt, hogy ne legyen kivágás, még akkor is szellősen férne oda a Nokia felirat. Vajon meddig megyünk el? Lesz 2cm alul, felül akkor is kell bevágás?
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
janeszgol
félisten
Jo hangzik. Ha megall 80 ezernel, akkor jo vetel.
-
Rég láttam ilyen csúnyát.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
nagyúr
Hát igen. Az itthoni piacon sem lesz 5 napos lesátrazás a boltok előtt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nálunk lesz vagy 100 ezer ..
Sajnos ez nem nyerő így. Főleg, hogy mindenből lowcost
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest