Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben001
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mit jelent az állapotsorban a bogár ikon T betűvel? -
ph2012
senior tag
A Nokia 6300 4G-nek mennyi a készenléti ideje? Nem a gyári adatra vagyok kiváncsi. Köszi.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zsolti.22 #36 üzenetére
A Milyen hagyományos (nem okos) mobiltelefont vegyek? topicban pont azt az Alcatelt szoktam ajánlani általános felhasználásra.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Fancy-boy #35 üzenetére
Heh. Újabb bug, hogy ha benyomom rajta a wifit és AP-re csatlakozok, akkor elvileg az órát le kellene szinkronizálnia, hát ez még arra sem képes.
Negyed áron egy Alcatel 2003D szerintem sokkal jobb választás. Múltkor nyomkodtam a MediaMarktban, veszettül gyors volt a Nokiához képest.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Fancy-boy #33 üzenetére
Már nem. Gariban megpróbálok vele kezdeni valamit.
Amúgy azóta az időzítővel nincs baj, az ébresztővel viszont igen. Tettem bele 7 ébresztőt, és mindnél ott a pipa, de hol ébreszt, hol nem. Van olyan is, hogy ébreszt akkor, amikor ki sincs pipálva és az vekker ikon sincs fent, hogy lenne beállítva ébresztő. És még annyi, hogy ennyi ébresztővel annyira leterhelődik (), hogy brutál belassul. Azt hiszem, hogy megy a levesbe. Vagy én töröm szét, vagy a MEdiaMarkt veszi vissza.
U.i.: Ja, és se a deep memory clean, se a reset nem segít rajta.
-
zsolti.22
senior tag
Egy 6300 4G tulaja vagyok. Senkinek nem ajánlom, hogy megvegye. Borzasztó lassú, nem ébreszt, beragad az időzítő és percenként emlékeztet, hogy "lejárt az idő", még újraindítás után is. És ezek csak a legidegesítőbb dolgok.
Használhatatlan. 25K-t ez nem ér. Hatalmas csalódás. -
Fancy-boy
addikt
Külföldön már pár helyen megjelent a Nokia 8000 4G így már van róla kicsomagolós videó: [link]
A csomagolása olyan, mint valami eldobható Tescos telefonnak.
A készülék meg tiszta plasztik gagyi. Ha ránézel, már karcos lesz.
Simán meglehet hajlítgatni a hátlapot: [link]Nem méltó, hogy a 8000 szériába kerüljön.
[ Szerkesztve ]
-
-
GSP
aktív tag
Aranyosak.
-
joey04
titán
kukába velük.
-
-
Akkor a HMS gyűlölők társasága idei első hivatalos virtuális ülését megnyitottnak tekintem.
-
Térerő
csendes tag
Mit ér a Kai OS ha nincs Viber? Eddig csak a Facebookot találtam meg, üzenetküldésre pedig a WhatsApp ot....
Errefelé viszont a WhatsApp ot kevesen használják.. -
juuzer
addikt
Továbbra is azt mondom, hogy egy S40-es 6300 vagy 6303 sokkal jobb választás. Igaz kérdéses, hogy akksit lehet e még beléjük taláni.
-
atike
nagyúr
...de legalább olcsó... Ja, nem az.
-
Cyrusgrissom
kezdő
Van egy régi 6310esem, mai napig hasznalom telefonalni, az akksit csereltem csak ujra, ertelme nem sok ennek a keszuleknek.
-
Router
őstag
Miért kell ezekkel a szarokkal lejáratni a régmúlt nagyra becsült szériákat, nem értem.
-
Pastika
aktív tag
Szégyen ezt a telefont 8-as előtaggal egyáltalán illetni...
-
blagolf
senior tag
35ezer? Ezeknek teljesen elmentek otthonról!
-
Szép-szép a képeken!
Ellenben ez elég lesz a sikerhez? Meg fogom nézni ha ide is elér.
Kivancsi vagyok rá, hogy a retro filling müködik-e élőben?
Már látom az elvesztegetett lehetőséget - ha nem rendezi a cég a jobb névjegy funkciókat. -
Nem lenne ez rossz, nem is drágák, de:
Miért nem felejtik el a Snap 210-et, ha dadog minden, ami erre épül.
Miért nem tudnak kicsivel több ramot alátenni.?
-
Fancy-boy
addikt
Ha lett volna sütnivalójuk, akkor csinálnak egy valóban prémium anyaghasználatú Nokia 8800 utódot.
Bár szép kis haszon lehet a 35.000 Ft-os Nokia 8000 4G készüléken.
Elsőre nem tűnik olyan nagy extrának, a fém oldalkeretet leszámítva.Ami pedig a 6300-át illeti, igazán kaphatott volna legalább egy fém hátlapot.
Az értesítő LED-ről, vagy a dokkolóról nem is szólva.
Nem nagyon erőltették meg magukat.
Ezeknek a típusszám újrafelhasználásoknak így sok értelme nincsen.
Elsőre még jó reklám volt, de már kezd unalmas lenni. -
SamiCsillag
senior tag
Irodai telefonoknak tökéletes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest