- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaNokia
tag
Szerintem is. Amikor először jöttek az infók, egyből arra gondoltam, hogy ha már úgy is jóban vannak a Google-lel, akkor miért nem Go-t tesznek erre a telefonra? Pont az ilyen gyépés hardverű telefonokra szánták az a rendszert. Teljesen kézenfekvőnek tűnt a dolog. Nem értem ezt az egészet. Ez bénázás most. Ha van egy kis eszük, nem hozzák be ezt a készüléket a nyugati piacra, mert csak leégetnék magukat vele a sajtó és a fogyasztók szemében.
[ Szerkesztve ]
-
AttilaNokia
tag
Néztem a streamet, és ott is csak az Oreot emlegették. Teljesen értelmetlen ez a telefon, nem is értem, hogy miért blamálják magukat vele. Már a Nokia 3 is egy eléggé furcsa szerzet, de ez már végképp értelmezhetetlen. Gyenge proci, kevés RAM. Tényleg csak az lehet, hogy maradt egy rakás régi alkatrész, amitől meg akartak szabadulni, mert hiába lesz "olcsó", akkor is vacak. Ez végül is érthető a részükről, de ettől még butaság lenne megvenni. És itt az erősen promózott folyamatos frissítés se jelent előnyt a proci miatt. A Nokia 3 is lassabban kapja meg a frissítéseket, mint a nagyobbak. A promó videó egyébként megint szép lett, de a magas üzemidőre lett kihegyezve, ami azért nem akkora szenzáció. Ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- HP notebook topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest