Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaNokia
tag
Szerintem is. Amikor először jöttek az infók, egyből arra gondoltam, hogy ha már úgy is jóban vannak a Google-lel, akkor miért nem Go-t tesznek erre a telefonra? Pont az ilyen gyépés hardverű telefonokra szánták az a rendszert. Teljesen kézenfekvőnek tűnt a dolog. Nem értem ezt az egészet. Ez bénázás most. Ha van egy kis eszük, nem hozzák be ezt a készüléket a nyugati piacra, mert csak leégetnék magukat vele a sajtó és a fogyasztók szemében.
-
AttilaNokia
tag
Néztem a streamet, és ott is csak az Oreot emlegették. Teljesen értelmetlen ez a telefon, nem is értem, hogy miért blamálják magukat vele. Már a Nokia 3 is egy eléggé furcsa szerzet, de ez már végképp értelmezhetetlen. Gyenge proci, kevés RAM. Tényleg csak az lehet, hogy maradt egy rakás régi alkatrész, amitől meg akartak szabadulni, mert hiába lesz "olcsó", akkor is vacak. Ez végül is érthető a részükről, de ettől még butaság lenne megvenni. És itt az erősen promózott folyamatos frissítés se jelent előnyt a proci miatt. A Nokia 3 is lassabban kapja meg a frissítéseket, mint a nagyobbak. A promó videó egyébként megint szép lett, de a magas üzemidőre lett kihegyezve, ami azért nem akkora szenzáció. Ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A belépőmodell meglehetősen szerény specifikációkat kapott, viszont eurós ára két számjegyű és elvileg kétnaponta elég tölteni. Itthon ugyanakkor vastagabban fog a toll.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest