- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrevv
csendes tag
Ha programozói szempontból belegondoltok, 1 giga RAM rengeteg mindenre elég kellene legyen. A legnagyobb probléma az, hogy manapság nincs optimalizálás, egy rakás framework, library meg minden sz@arra épülnek rá az appok, óriási nagy az erőforrás pocsékolás. Telnek az évek, az appok egyre nagyobbak, egyre több RAM kell és valójában semmivel sem tudnak többet mint régebben. Az egész a fogyasztásról és a pénzről szól. Minél hamarabb avuljanak el a termékek, annál több pénzt kaszálnak, nem is annyira tartósak mint régebben, ráadásul sokszor javíthatatlanok. Szívből utálom ezt az egész sz@rságot. Fél éve nézegetem a telefonokat, hogy mire lehetne váltani, de semmit sem találok ami megfelelne minden szempontból és megfizethető ára lenne. Tényleg jobban járok egy sima "butatelefonnal", annak legalább bírja az akku 1 hetet és ha ki is purcan a nagy hidegekben (nálunk hónapokig -20-30 fok van, évi átlag közel 8 fok), akkor nem kell kétségbe essek, hogy nem lehet cserélni, mert bizony minden évben kell cseréljek akkut, manapság csak szervizben lehet kemény zsetonért, pénzéhes szemetek. Anyum telefonjában annyiért cserélték volna az akkut mint amennyibe került a mobil, aztán megoldottam én, rendeltem netről (szerencsére az x-covernek levehető háta van) és negyed annyiba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest