- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Normál tok nem takarhat rá az oldalsó ujjlenyomatolvasóra, vagy az nem arra való tok. Nálam volt anno Moto Z3 Play, és Galaxy S10e is, amiken jobb oldalt volt az ujjlenyomatolvasó - a hozzá rendelt tokoknál (Poetic, Spigen, kínai spigen utánzat) megfelelően kivágták az olvasó helyét - így az ok volt.
Most nálam itt van egy OP 7T - kijelző alatti ujjlenyomatolvasóval, mellette egy Moto Z2 Force - előlapi normál ujjlenyomatolvasóval és egy LG G8s - hátlapival. Számomra a 3 közül a Force a legjobb, de ha azt nézem, hogy a kijelző minél nagyobb és több a tartalom rajta és így kell használni a telefont, akkor a pontossága miatt már az LG vezet az OP beépített ujjlenyomat olvasójával szemben. De! hátul sokszor nem kényelmes - az általatok is írt szituációkban - ez tény.
-
asdf_
veterán
Az oldalso felejtos, mert muanyagtokban van a telefon, igy az ratakarna plusz a kovetkezok erre is vonatkoznak. A hatso ujlenyomatolvasotol pedig engem is a hideg raz. Mellettem az asztalon a telefon, jon egy ertesites, kinyitnam. Ehhez meg kulon emeljem meg a telefont, vegyem kezbe, es illesszem oda az ujjamat. Hat lof**t. Ott van elol ujjlenyomatolvaso, odanyulok es keszen vagyunk. Olyanrol nem is beszelve, amikor email jon, amit az asztali gepen olvasok el, ellenben megjon a telefonra is, emiatt viszont az elso vaku villog, mert ha email jon, az a dolga, igy van, amikor csak ketszer odanyulok, hogy feloldom es mar zarom is le, hogy a flash notification megszunjon. Es akkor az autos tartoval valo hasznalatra mar ki sem tertem.
Alairom, felhasznalasfuggo, de nalam hatso ujjlenyomatolvasos telefon soha az eletben nem johet szoba.
Az, hogy a kepernyo ala szerelt olvasoval milyen a dolog, azt nem tudom, meg nem volt dolgom vele, de mondjuk nekem a home gomb eltuntetesetol is a szor all a hatamon, nekem nem a body/screen ratiora all a cerkam, ez csak a marketingosztaly hulyesege (mikepp a notch-tol es a kameralyuktol is hanyok, igy olyanom sem lesz, hala a jo istennek meg csak egy eves a telefonom, ugyhogy par evig meg jo vagyok). -
forgonati
őstag
Szerintem gagyi mindkettő. 2020-ban az NFC csak a legalsó kategóriából hiányozhat, és ez nem az. Vicc. A 2MP makró kamerán meg röhögtem. Ez kb az, hogy a főkamera képébe brutálmód belenagyítok és megvan a 2MP macro.
-
gzbotii
nagyúr
Mikor hagynak már fel ezzel a bazári kínai kinézettel? El sem hiszem, hogy ugyan ez a gyártó készítette a Z2 Playt, Moto G5s-t vagy G4 Plusot.
-
Uzi74
senior tag
válasz
hangyász2 #17 üzenetére
Igaz, az is opció lenne, de kevésbé tartom biztonságosnak-praktikusnak mint az ujjlenyomatleolvasót. Ha nem így lenne, minek szenvednének újlenyomat olvasóval a gyártók?
(egy példa: edzésen telefon és smart watch egy helyen az öltözőben)
Egyelőre maradok a Z2 Force, Z3 play-el - azokon számomra jó helyen van az olvasó -
Diokhan
addikt
Nekem Note 8 van, így első látásra ez igencsak Note copy nekem... Mármint a toll, mert a kinézet meg sem közelíti.
-
lolal
senior tag
Hát eléggé tucat kacat hatást kelt. Bár megnézném élőben, szó mi szó nem instant get kategória.
-
QwErTy42
addikt
Bóvli
-
-
toronyhaz
aktív tag
A hátsó ujjlenyomat olvasóval szerelt telefonok a legjobbak. 1000/1000 a feloldása komolyan mondom. Asszonynak lett most egy Galaxy A70. Rendesen meg kell tanulni milyen szögben,milyen erővel tedd oda az ujjad ahová kell.Ha 3mm-rel odébb érinted nem jó. Ezért nincs is használva pedig fizettünk érte
(biztos vannak komolyabb érzékelők pl Mate 20Pro)Nekem a Mate 10Pro tökéletes. Még a lábujjamra is felold.Sőt a 6 hónapos kisgyerekét is be lehet regelni és egyből felismeri. Tudom semmi értelme de akkor is. A két technológia közül inkább választom azt ami 1000%-ban működik mint azt ami 10%-ban... Sőt,akár még az oldalsó gombban is lehetne mint pl Sony, meg pár modell. Így kettő az egyben. Még praktikusabb is.
-
pusszycat
nagyúr
Hátsó ujjlenyomatolvasó mint a kőkorszakban. Mi az, h nincs NFC? Ennyi pénzért van jobb is. Az sem baj ha egy picit többért. Szép szép (fogjuk rá
) csak nekem nem kéne.
-
-Faceless-
őstag
Nekem legalábbis nagyon hiányzik a régi Motorola stílus a G1 kagyló formája például. Még az se érdekelne ha vastagabb lenne kisebb akksival, de ezen a ponton már tényleg csak a logóval különbözik másoktól.
A telefon maga egyáltalán nem tűnik rossznak, kicsit nekem úgy néz ki mint aminek a MI A3-nak kellett volna lennie.
-
Phoenixy
senior tag
Alzán február 11-én érkezik a Power. Már meg lehet venni 78e Ft-ért, illetve a német Alzán 220 Euro.
-
akosxyz
senior tag
Első blikkre elég jó ajánlatnak tűnnek, és egész pofásan is néznek ki
5000mAh-s aksinak kiváncsi leszek a tényleges üzemidejére.
Úgy veszem észre, egyre több gyártó próbál aksiban is fejlődni, épp itt volt már az ideje. -
janeszgol
félisten
Én egy kicsit örülök, hogy ez a márka nem tűnt el a süllyesztőben. Ha nem is bombasikereket, de mindig bele tudtak piszkolni egy picit a nagyok homokozójába. A cikkben szereplőket is én pl megvenném ennyiért. Természetesen kell a teszt is, de így olvasatra elég jól hangzanak.
-
roli543
őstag
Ez a műanyag hátlap érdekes, végre nem üvegszendvics
egyébként pofás készülékek, kifejezetten tetszenek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aki középkategóriás Moto mellett dönt, az választhat: érintőceruza és akciókamera, vagy remek üzemidő, zoomfotók és gyorstöltés.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Morrowind
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest