- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz nightmare13 #52 üzenetére
Én még az LG F6-ot néztem, viszont nekem csak függetlenül lenne jó, úgy meg már drágácska. Akkor inkább lenne S4 mini.
-
-Faceless-
őstag
válasz nightmare13 #56 üzenetére
Addig még nagyon sok minden érkezik. Szerintem jó választás lesz majd az xperia L utódja, habár egyenlőre még nem tudni mi lesz az, de a snapdragon 400 garantált.
-
nightmare13
őstag
válasz -Faceless- #55 üzenetére
Hát igen, én se várom annyira occón azért a "kis" Huawei-t, rablánc nekem nem annyira gond. A bivaly nagy akksi miatt dobogtatta meg a szívem, meg alapvetően nem rosszak a tulajdonságai. A SoC is gondolom olcsóbb, mint a sajátjuk volt az első variásban, azon kívül a kamerák fejlődtek kb, úgyhogy remélem hasonló áron nyit, mint anno az elődje.
Végül is csak augusztus környékén lesz nekem esedékes a vásárlás, addig még befuthat egy-két vonzó masina.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-Faceless-
őstag
válasz nightmare13 #54 üzenetére
Biztosan horror áron lesz, ez elkönyvelhető. Maximum rablánccal talán.
Az a baj vele, hogy a moto G felső közép kategóriába sorolható, ami idén teljesen üres...
Talán SP, L9 II, meg htc 601, de mindegyiknek van valami hibája. Most csak morotola ami korrekt ennyiért...
(én is erre várok, hogy legalább gsm boltban legyen) -
nightmare13
őstag
válasz -Faceless- #53 üzenetére
Nem muszáj a Moto G-nek lennie, hanem valami hasonlóan normálisan átgondolt telefonra gondoltam.
Abban bízok, hogy a Huawei Mate 2 nem horror áron lesz majd kapható.
-
-Faceless-
őstag
válasz nightmare13 #52 üzenetére
Nem is valószínű, hogy lesz nemzetközi viszonylatban nagyon kis szelet vagyunk, és egy telefon miatt kizárt, hogy kiépítenék újra a rendszert.
Maxium gsm boltban, de ott is készlethiány miatt egyenlőre nem is próbálkoznak beszerzéssel. -
nightmare13
őstag
Van valami esélye annak, hogy ilyen Moto G féle telefonok normálisan érvényesíthető hazai garanciával feltűnjenek a közeljövőben?
Nincsenek nagy igényeim telefonnal kapcsolatban: előlapi kamera, minél hosszabb akku idő, ne essen szét, és ne is döcögjön egy skype-tól, vagy egyéb, hasonló programtól.
Érzéseim szerint erre ez a kis Motorola G tökéletesen alkalmas lenne, csakhát ugye nincs
-
Lomha 8V
addikt
Jó csúnya szegény telefon.
-
vicze
félisten
???
N4 az egyetlen ami nem feltétlen stimmel valóban mert ott az OTA késett, arra emlékszek is hogy minden nap frissítgettük, mikor bukkan már fel és valóban előbb volt kinn az image, elnézést.
A többi biztos stimmel (nézz utána) és az állításod így nem igaz. Az utcsó kettő érdekességnek raktam be december 10.-én kerültek be a Store-ba, persze akkor már nyilván készülőben volt rájuk az új verzió. -
Hui91
csendes tag
Én most vásárolok egy UK verziósat.
Ez azt jelenti, hogy a BOOTLOADER nyitása után akár átválthatok US GPE updatere? Vagy belül picit más a hardver? Köszi előre is aki felvilágosít ebben!
-
-Faceless-
őstag
Jó akkor szép, és jó hogy olcsó meg minden, de mikor lesz már legalább gsm boltban kapható ?!?
-
KMT
addikt
Szerintem ki lehet hámozni a mondanivalóját.
"A Motorola tegnap hivatalosan is útjára indította a Moto X európai változatát,...
... mellyel együtt az Egyesült Államokban az olcsóbb variáns (=moto g) Android 4.4 KitKat operációs rendszer natív felületét kínáló „Google Play Edition” is bejelentésre került. "
-
w333
félisten
Nagyon jó telefon, jöhet
Hatalmas "bestbuy" sajnos itthon hivatalosan nem fog megjelenniiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
joey04
titán
ebből pont értelmetlen a gpe.
-
MartOOn
addikt
AnDantet ne engedjetek tobbet Moto hirekhez nyulni... Nem ez az elso amit osszekever... Az X nem G es a G nem X. Es akkor MotoMakerre meg az arakra mar ki se ternek...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
vicze
félisten
Ez nem törvényszerű. A SGS4 GPE 4hét volt, akkor jön ha befejezik a fejlesztők, erre nem lehet dátumot adni.
Tessék:
N5 (4.4): 31 October 2013
N7(2012,2013): 14 November, 2013
N10: 14 November, 2013
N4: 20 November, 2013
HTC One GPE: 25 November, 2013
SGS4 GPE: 14 December, 2013
LG G Pad 8.3 GPE: 14 December, 2013
Sony Z Ultra GPE: 19 December, 2013[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
A frissítéseket a Nexusok is különböző ütemben kapják, ahogy a GPE-k is úgy 1-2 hónapos csúszással, pontosabban előbb a Nexusosk utána a GPE-k, de a GPE-t hez a gyártó készíti a ROM-ot és nem a Google.
Moto G eddig is stok közeli volt szóval olyan hú de sok minden, viszont éjjel már kicsit kómás voltam, és félre olvastam. Egyszóval a következő SW-k nem lesznek benne, így viszont van értelme, meg a terjesztési mód is változik.
Jelenleg csak US, majd később bővül EU-ba is talán, de benne van hogy nem jön. -
Paul119
addikt
Naná hogy andante
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
xmaas
őstag
Ezt a cikket elkurtak nem kicsit nagyoooonnnn
-
WinPho
senior tag
Ha jól értem, akkor csak szimplán minden frissítést egyből megkap? Ennyi az újítás? Akkor pláne besztbáj!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Graphics
Jómunkásember
-
HawerKing
őstag
Szeretem az ilyenhireket remelem egyre tobb nem nexusbol lesz GPE kiadas a jovoben
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Örni
senior tag
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
halkow
őstag
jól néz ki
Alcatel onetouch idol2s the king
-
amanoba
őstag
tiszta vicc mostanában a hírek minősége.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Graphics
Jómunkásember
EZ a hír igy nulla, valaki tegye már rendbe...
-
SkyLaci
őstag
Európában is elérhető lesz a play store-ból (persze nyugaton, pl németországban)?
-
SkyLaci
őstag
tessék rendbe tenni a cikket, mert nem lehet tudni hogy most moto G-ről vagy moto X-ről van szó (persze tudok olvasni hogy moto G, de több állítás arra enged következtetni hogy a moto X-ről van szó)
-
-
tothmaxy182
őstag
Bocs, kifutottam az időből...
Gondolom akkor ebben szerepelni fog a magyar nyelv... mivel a stock Androidban benne van, csak a Moto G-n lévő Androidon kb pont annyit módosítottak, hogy kivették belőle...
De legalább ezek után tuti könnyű esz felfőzni a sima G-re is a magyar nyelvet ( Az US verzióra elvileg már fel is lehet tenni)...
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
kelly416
veterán
Plusz amit a kilencedikben írtam a végére.
Nekünk semmi nem garantálja, hogy a következő android is ilyen gyorsan fent lesz a telefonunkon hivatalos OTA vonalon (én már szombat óta 4.4.2-t nyomkodok), ezen meg nagyon valószínű, hogy pár héttel a hivatalos után rajta lesz.
-
tothmaxy182
őstag
Uhh, nem is tudtam, hogy csúcsmodellel rendelkezem... XD
Minden szavam magánvélemény!
-
kelly416
veterán
Csak nem egy újabb (An)Dante hír, ahol a Moto G megint csúcsmodell? Bocsánat, ez csak az egyik kicsi malőr. Van ott még több is. Nem rúgná már ki végre valaki a Moto hírek közül ezt a jóembert? Tisztán látszik, hogy fingja sincs ahhoz, hogy eszik-e vagy isszák Motoroláékat.
Elég visszaolvasni az eddigi Moto G híreit, hogy mindenki lássa, teljes a káosz az úriember fejében ilyen téren.
vicze1:
Azért, ha jól sejtem, nem lesz rajta pár Moto program, ami a miénken rajta van alapból, esetleg csak letölthető lesz rá. Moto Care, Motorola Assist stb...[ Szerkesztve ]
-
Kaminski
tag
"A Motorola tegnap hivatalosan is útjára indította a Moto G európai változatát"
Én a fenti mondatot sem tudom értelmezni! Mit indított útjára tegnap a Moto? Milyen európai változatot? A moto g már az euban ezer éve létezik nem?noxwill: így már világos!
[ Szerkesztve ]
Honor 8
-
motoflug
őstag
Ööö..ez miben másabb, mint a "sima" G?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Unalmas külső.
-
dsr
senior tag
Az UK-s ár a moto x ára ! A cikk írója tájékozódjon egy kicsit mielőtt ilyen badarságokat ír le
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Amugy meg a motorola eleve stock rendszert futtat..
-
callmeakos
veterán
Oké most zavart érzek az erőben.
A Motorola tavalyi csúcsmodellje tudtommal a Moto X.
A 199 dolláros ár a Moto G-re utal.
Az UK változatért meg biztos nem fognak elkérni 380 fontot, amikor ennyiért megy majd ott a Moto XAll→M8
-
MODERÁTOR
A Moto G még mindig nem a csúcsmodell.... Nem ártana átírni a bevezetőt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest