- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
Sziasztok! Éltek még? Meizu M6 Note, frissen vásárolva.
Tudje-e valaki, hogyan lehet Nova launchert úgy beállítani, hogy az meg is maradjon? Mindig visszaáll a gyári megjelenésre.
Eddigi próbálkozásom: alkalmazások, indítás (vagy ilyesmi), Nova pipa.
Ahhoz még új a nejem telefonja, hogy rootolással, romcserével kísérletezzek, pedig hajlandóságom volna rá.
-
L0LLER
csendes tag
Akinek gondja lenne, az autókitöltéssel üzenet írás közben, beállítások/nyelv és idő/Touchpal 2017/Előrejelzés/Automatikus korrekció, pipa ki. Magyarra pedig Előrejelzés helyett a nyelveknél belépve átállítható a billentyűzet.
-
L0LLER
csendes tag
Ha valaki nem talál rá fóliát, a "samsung j7 2017" egész jó rá, a széle kicsit ki van centizve, de ezt leszámítva kb tökéletes
-
cic98
újonc
Ha valakit érdekel egy üvegfólia
[link] -
tarcsihun
csendes tag
https://mobilarena.hu/teszt/meizu_m6_note_teszt/bevezeto_tartozekok.html
-
Fater38
tag
Talán félreérthető voltam fentebb.Tehát a Meizu kamerája jobb mint a Redmi-é.
-
Fater38
tag
válasz
V.Stryker #89 üzenetére
Redmi note 4 után azért lesz némi furcsaság,de a kamera képei és a felvett videók minősége sokkal jobb a Xiaomi-nál ha ez számít.Főleg,hogy nem bugyborékol és recseg a hang a zajszűrés miatt.Az ujjlenyomat olvasó nem ébreszti a képernyőt ha véletlenül hozzáérsz .Fm rádió nincs. A képernyő érzékenysége alulmarad a redmiénél,meg lehet szokni,de eleinte sokat gépeltem hiányosan.Hangszóró hangosabb,tisztán szól. Eustocktól global rommal jön.Beállítani a telefont egyszerűbb mint a redmit .(értesítések pl.)Értesítési led van,de csak fehér színű,töltést nem jelzi.Akku szintén brutális.Kék színben nagyon dögös.Fülessel még nem próbáltam.
Nagy vonalakban ennyi. -
V.Stryker
nagyúr
Megerősítenétek,hogy az FM rádió tényleg kimaradt belőle?
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a középső home gombot be lehetne állítani hívásfogadásra? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Redmi Note 4-et készülök erre cserélni, de ahogy látom más sem csalódott.
Eustocktol rendelve gyari global rommal jon?
Amugy fülessel milyen a hangminőség zenelejatszassal? Régen volt Meizu Mp3 lejátszó, szerintem eszméletlen jó hangminősége volt. Ez is hasonló?
-
eszlarika
újonc
Halihó!
Én is Xiaomi Redmi Note 4-et váltottam erre, papíron a kamera, gyorstöltés és mTouch meggyőzött. Ma jött meg, eddig minden rendben. Korábban családban volt már Meizu (m3s), így nem sokat agyaltam rajta.
- Tény, hogy a Flyme közel sem MIUI. Kicit tudni magyar, bár angolul tudóknak nem zavaró.
- Anyagminőségre tényleg csoda ebben az árkategóriában a műanyag mentes fém ház, de a gombok minőségétől nem vagyok elájulva.
- Tény, hogy nekem is sokszor megakad, hiába mutat nagyobb értékeket Antutuban u.a. a vas, a Xiaomi nekem jobban futott.
- Érintés tekintetében nem annyira fluid a gépelés.
- Kamera szempontjából levett a lábamról, erre vágytam, 45e-ért meg is kaptam!
- A gyorstöltés tényleg jó, működik, szuper.
- A hangszórója szerintem árához képest nagyon hangos és jól is szól.
- Jó ez a 4 LED-es fotófény, de árulja már el nekem valaki, hogy hogyan lehet változtatni az értesítési effekteket rajta? A hívásbeállításokban találtam egyedül egy opciót, akkor Knight rider-es effektben megy oda vissza, oké szuper. Ezzel ellentétben az eredeti Meizu weboldalon: "Flyme provides 5 specific flash effects, with a suitable one for every occasion."--> Ezt keresem!
Fóliát és tokot tény, hogy nem egyszerű találni.
-
lbalog01
tag
Szasztok!
Tegnap landolt nálam is egy ilyen M6 Note. Egy Redmi Note 4-et váltott.
Szerintem a kamera és az előlapi fingerprint miatt jobb maga a teló, de a MIUI fényévekkel veri a Flyme-t !
Olyan mintha az XP-t és a Win7-et hasonlítanám össze /direkt nem Win10-et mondtam/, ugyan megy minden de kicsit mindig kényelmetlen vagy nyakatekert a MIUI-hoz képest. Attól pedig dobtam egy hátast, hogy nem lehet kirakni a desktopra a contactokat??!...a pofám leszakad ekkora bénázástól...néha pedig le is tud fagyni a semmitől pl: csengőhangot váltok és Local music-ra bökve /van mondjuk 3 mappában 700db mp3/ szétfagy a teló?? WTF? aztán persze máskor simán vette ezt a feladatot...
A kamera szoftver mondjuk jobb mint a Note 4, a bokeh effekt jópofa és látványossá teszi a képet valóban, de azért messze nem profi fotós cucc...
HW:10 /ebben az ársávban/ SW:7 -
sicc33
aktív tag
-
tarcsihun
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett nekem is egy ilyen,elájulva nem vagyok tőle de annyi pénzt megér.Ez az első Meizu készülékem és abban kérném a segítségeteket,hogy a telefon jelszó kérést hol lehet kikapcsolni?Illetve a Nova launchert szeretném alapértelmezetté tenni de az sem sikerül.A három "virtuális" gombot is száműzném ha lehetne.
"Teszt" képet küldök szivesen ha kíváncsi rá valaki.
A segítséget köszönöm ! -
sicc33
aktív tag
Elméletileg hamarosan meg kellene jelennie egy tesztnek a mobilarena oldalán ...
Én is erre váltok ha minden igaz. Mi A1 lett volna, de már nem forgalmazza az Eustock. A redmi széria meg óriasi méret (5-ös).
-
mferii
csendes tag
Sziasztok!
Először is: megtaláltam a predektív kikapcsolásának helyét. Nem a beállításoknál van, hanem egy külön alkalmazásban, TouchPad, az ott lévő beállításoknál lehet kikapcsolni.A telefonról pár szót: először Xiaomi-n gondolkodtam, a fiam nemrég vette meg a "tanácsomra" a Redmi 5 plusz telefonját, ami nagyon szuper kis cucc. A Meizu kidolgozásra, megjelenésre simán van olyan, vagy még inkább. Nekem elég a 3 GB, meg a 32-es háttértár, főleg, hogy így kb. egy tizessel olcsóbb volt a Xiaomi-nál.
Hangminőség mindkét oldalon kiváló, térerőre sem lehet panasz, wifi szintén kellően erős.
Képe, fényereje teljesen jó, újlenyomat olvasó 10/10 (Vernee 10/5-6). Gps egyből talál holdakat, lakásban is (Vernee Budapesten, a Duna Pesti oldáról átdobott Budára. Kamerája szép képeket készít, igaz még csak normális fényviszonyoknál kattintgattam vele. A videó készítés is király (haveromnak, aki nagy telefonmániás, Galaxy S7 edge telója van, szerinte is szuper videót készítettünk a Meizuval a pénteki rothasztott hal evős bulin
Üzemidő nálam két nap. A zene is egészen elviselhetően szól a beépített hangszóróból. Fülessel nem tudtam még kipróbálni, mert a Xiaomimat elkevertem, vagy elvitte a macska...
Vártam én is a prohardveres tesztet, ennek hiányában külföldi oldalakat nézegetve jutottam arra, hogy a Meizu lesz nekem jó. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, remélem, így is marad -
golya32
senior tag
Én is most rendeltem, Meizu M6-ot cserélem le. Tegyél fel másik billentyűzetet, és akkor ki tudod kapcsolni, nekem BB van fent abban a nyelv beállításnál lehet ki-be kapcsolni.
-
mferii
csendes tag
Sziasztok!
Csütörtök óta van egy ilyen telefonom (Eustock).
Tetszik nagyon.Verne Marsot cseréltem le a Meizura, két dolog miatt: gps, kamera.
A Meizuban nagyságrendekkel jobban működnek ezek a dolgok. (pl. a gps haszálhatatlan volt a Vernneen)
Egy problémám van, a predektív szövegbevitelt nem tudom kikapcsolni, nem találom sehol sem.
Ebben szeretnék segítséget kérni.Köszönöm.
-
zoli03
őstag
Ki lehet valahogy kapcsolni ezeket az androidos gombokat alul?
-
belisa
csendes tag
Sziasztok.Akinek van már ilyen telefonja, milyen a kamera? Válaszokat előre is köszönöm szépen 😊.
-
gilead
tag
-
beneszilo
tag
Jelenleg kb. esélytelennek látom. Itt elvileg ki lehet választani a global verziót, de én nem bíznék benne túlságosan, hogy tényleg azt kapom. Elegem is lett ebből, szerintem a Meizu nagyon elb*szta ezzel, hogy még mindig beszerezhetetlen a global verzió, megrendeltem a O+5T-t, pedig egy B20-as M6 Note ár/érték arányban mindent ver 80-90.000 ft alatt, szvsz.
-
vrsptr
aktív tag
Ha valakinek sikerült egy ilyen Meizu M6 Note 4/64Gb (esetleg 3/32) globalt beszerezni akkor írja már meg honnan... bejövős nagyon Meizu M5 után (Flyme a király) pont azok vannak benne amire vágyom: jobb Snapi-s proci, kicsit nagyobb kijelző, full hd, gyortöltés, nagyobb akku, fém ház... nagy gratuláció a "vaku elhelyezés" megálmodójának és az előlapi ujjlenyomatolvasó "békénhagyásának". Kékbe, durva.
-
beneszilo
tag
Egy kis kutatás után azt az infót találtam, hogy két verzió van, a M721Q, ami a kínai, és a global, M721H amihez eu töltő jár, és van rá OTA update. De 99%-ban a kínait lehet kapni, aliexpressen van 1-2 eladó, ahol globalt írnak, de a feedback képeknél csak kínait láttam eddig. Rögtön a dobozról fel lehet ismerni: [kínai] vs. [global]
Ha bárki talál megbízható eladónál fekete global verziót(3/32, vagy 4/64), ne tartsa magában.
-
cbatesz
tag
Sziasztok! Itthon nem lehet még sehol kapni? Esetleg valaki vett már?
-
Helpner
csendes tag
Lehet a Flyme frissítéseire gondolt.(?) M2 Note tulajként az a tapasztalatom, hogy néha elég sokat kell várni egy-egy frissítésre, amik vagy megérik a várakozást vagy nem. (Nekem inkább utóbbi.) Hol az addig működő értesítéseket rontják el, hol az üzemidőt, hol meg működik minden ahogy kell, stb.. Eléggé vegyesek a frissítések.
Eddig filóztam, hogy átnyergelek Xiaomi Redmi Note 4-re (vagy majd Redmi Note 5-re), de az elől lévő ujjlenyomat olvasóval, az mCharge-dzsal, az akksi kapacitásával, a design-nal és b20-szal ez instant vásárlás lesz. Tűkön ülve várom már!
Egyébként van valakinek infója, hogy nagyjából mikortól lehet majd kapni a készüléket kis hazánkban?
-
-
TTTotya
senior tag
Jó kis középkategóriás ajánlatnak tűnik. A vaku kialakítás is nagyon bejön, a rendszerfrissítéshez való hozzáállás viszont nagyon nem.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #41 üzenetére
Mondjuk akár megnézheted a Vivo Xplay5, Xplay5 Plus(?) és Xplay6 telefonokat is, azokban is jó hangrendszer van elvileg.
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #38 üzenetére
Elég nekem az 5.7 col is, így is azért ő a kiszemelt, mert összemértem a RProval és a nagyobb kijelző ellenére nagyon minimálisan nagyobb nála, viszont a G6 keskenyebb, fogásra is jobbnak éreztem. S ennél nagyobbat már nem szeretnék.
Gondoltam, vannak ilyen emberek. Az viszont tudod hogy ilyen mobilok érdekelnek engem. -
James67
aktív tag
Na feladta a leckét... Eddig úgy gondoltam, hogy ősszel Redmi Note 4-re cserélek, de lehet, hogy ez lesz.... Tetszetős.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Akkor már miért nem V30...? Bár nem tudni jön-e, de az nem lesz lényegesen nagyobb a G6-nál. A G6 Plus elvileg csak tárhelyben más a simától, nem?
A quad-DAC dolgot csak azért írtam, mert még régebben volt olyan V10 fan, aki leállt vitázni, hogy mennyivel jobb, mert az quad...
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #36 üzenetére
Értelek, nem is gondoltam 4 dacra, valami hasonlóra tippeltem megoldásként, ennek ellenére a W10-20 volt a legjobb, szebb hangú mobil a piacon. Csak ők nekem már nagyok, a G6 pluszba gondolkodók, az újabb is és talán jön ő is az EU-ba.
Vagy még a Q8 ami jó lenne még, csak arról sincs semmi infó. -
törölt tag
válasz
monti0222w #35 üzenetére
Nem is fogom megvenni
Mondjuk nem tudom még mit vegyek... Telefonként egy OP5 tetszene, de annak a hangja pont olyan vacak, mint a többi alap Qualcomm DAC-os cuccnak. Szóval vagy átállok valami normális BT megoldásra (talán egy A&K XB10), vagy kell olyan telefon, ami jól szól. LG-re én nem vágyom amúgy. Drága is lesz (nekem), meg nem tölt el bizalommal a több terméken megjelenő bootloop meg szellemképesedő kijelző probléma.
A quad-DAC amúgy csak egy marketing fogás, az is egy sima Sabre chip (9018 volt eddig, most azt hiszem 9028 vagy 9118 lesz talán), annyi a trükk, hogy több csatornát kezel maga a chip, nem csak sztereót, és többször átzavarják a jelet rajta sztereó párokban, aztán ebből átlagolnak a zajszűréshez tisztább jelet. Ha jól emlékszem a leírására.
Ettől még lehet jó a hangja nyilván, csak nem arról szól a dolog, hogy 4 DAC van benne (nem is lenne értelme, még a dualnak sincs sok ilyen eszközökben, csak full szimmetrikus jelútnál). -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Köszi szépen tibcsi, végig is olvastam, kék színben nagyon adja magát a Pro 7.
Sheratan: Persze meglehetett volna oldani úgy is, de ők így oldották meg, tudod, nem kötelező megvenni!
Amúgy én sem fogom megvenni, LG mobilra vágyakozok, a quad dac miatt. -
törölt tag
válasz
monti0222w #32 üzenetére
Meg lehetett volna szebben oldani, mondjuk egy kör alakú hátlapi kijelzővel, és mondjuk sorba tenni a középvonalon a két kamerát és a kijelzőt, az egy korrekt design lett volna. És nem is lehetetlen, mert az okosórákban is van kerek AMOLED panel.
Úgy fogalmazok akkor, hogy az extra kijelző plusz költség a telefon előállításakor. Szóval ha nem teszik bele, akkor olcsóbb lehetett volna, vagy másban erősíthettek volna. Például egy AKM DAC chippel, és akkor rendelném is már meg
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #32 üzenetére
Nézd meg itt, hogy mit tud: [link]
-
monti0222w
addikt
-
Csinos. Tesztet neki, amint lehet. B20+jó kamera, megmaradó szimpi árazás (+szabad root+bootloader nyitás) =siker
-
törölt tag
válasz
monti0222w #29 üzenetére
Maga a telefon nem lenne rossz, de a hátlapi kijelző nagyon nem hiányzik, és hát igazából szebb lehetne a design, ha nem is lenne ott. Meg az üzemidőben és árban is meglátszik ez nyilván, szóval jobban örültem volna, ha nem ezt erőltetik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Ez biztató!
-
fornettisuti
veterán
Kékben adja!
Ha lesz B20 és jó lesz a kamera is, jöhet másodlagos/tartalék készüléknek. -
törölt tag
Hát, ez sokkal szebb lett a Pro7-nél, pedig azt nagyon vártam. Ebben nekem is hiányozna a B20, meg a BT kodekek, és ha már lúd, akkor a jobb DAC is. Nyilván ennyi pénzért ezek egy része nem fér bele, de a Pro7 viszont simán csúnya lett (és abban sincs aptX, meg B20...).
batai15: Az, hogy mekkora közösség van, szerintem nem a gyártón múlik, hanem a... közösségen
-
scyllarus
veterán
Év végén kinéz egy telóvásárlás, az eddigi jelölt Redmi Note 4/5 mellé bejött ez új esélyesnek. Kékben valami eszméletlen szép, az S625 nekem bőven jó lenne mind teljesítményben, mind fogyasztásban. Az M5-öt is nézegettem, de az 5,5" jobban tetszik.
-
batai15
félisten
Nem néz ki rosszul . A flyme is nagyon jó csak sajnos kevésbe elterjedt mint a miui ithol (inkább jóval ) és máshol is kisebb sokkal a közösség . Ezen dolgozhagtna még a meizu vagy amit a többiek írtak adják ki a forrásokat .
Amúgy jó kis cucc -
tibcsi0407
félisten
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
A B20 általában véve nem SoC, hanem a rádió modul és antenna kérdése.
-
D@niel
addikt
xda-n talál rá lehetőséget. az más, hogy ez vagy az a funkció nem biztos, hogy fog működni, de a lehetőség adott.
szerintem az M6N-el ért be igazán ez a széria, nekem M2N után ez lesz a következő gépem.
typeC lehetett volna még.
gsmarena szerint 170E körül lesz a nyitó ára, míg M5N-nek 190 volt, valamint, a meizu word-on 199dollárért már előrendelhető.egyébként ott elérhető lesz ezüst színben is, de a bemutató után készült videókon is látni silverben.
-
Kornel
veterán
válasz
holozis_HUN #7 üzenetére
Pont ugyanezek a preferenciáim.
Legalább egy snapdragon 660, 5,5 col pont jó, de valamivel jobb kamera is elférne: OIS biztos nem kerül egy vagyonba, hogy kispórolják. -
-
Quqesz
nagyúr
Az a kamera egész jó is lehet, ha jól megírják rá az sw-t(nem kicsi a mérete)
-
dzsi23
addikt
Remélem, a méreteket leszámítva, az M6 is ilyen lesz.
-
tipuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
kékben nagyon tetszik
-
Soleco
tag
válasz
holozis_HUN #7 üzenetére
Neked előny, de a felhasználók 99%-a a gyári romot használja
.
-
holozis_HUN
addikt
Kamera-t azért még várjuk meg, oké dual, de lehet ez még rosszabb
Ha 660-nal jött volna, B20-szal és tuti jobb kamerával, hát, lehet leváltódna a Note 4. De így nem
Ja és a támogatottságáról, amit Tibcsi is írt, Redmi Note 4-re rengeteg custom rom ilyenek, vannak, azért ez nagy előny.
Ez a vaku, hihetetlen
Komolyan 10 percig csak a vakut néztem, nem semmi. Bár egy negatívuma lehet: Túlságosan fent van, így félő, hogy az ember eltakarja fotózásnál.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Semmi, csak nem tudtam mennyi a kapacitás.
-
tibcsi0407
félisten
-
Szabcsizz
őstag
válasz
holozis_HUN #2 üzenetére
Pont ezek jutottak eszembe nekem is. A Redmi Note negatívumait javítja ez a készülék.
-ujjlenyomatolvasó
-külső
-kamera
Már csak az akkumulátor kérdéses. -
Elég korrekt lett
Na ha beteszik a B20-at, jöhetnek is hozzám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest