Bemutatkozott a Meizu M6 Note

Menetrendszerűen bemutatkozott a Meizu új, középkategóriás phabletje, az M6 Note. A 2015-ös m1 note óta ismert és kedvelt széria alapjai továbbra sem változtak, ugyanúgy 5,5 hüvelykes, Full HD kijelző van az előlapján, mint az előző generációk esetén. Odabent máris komolyabbak a változások, ez ugyanis a gyártó legelső, Qualcomm-alapokra épülő eszköze, egész konkrétan a 14 nanométeres gyártástechnológiával készülő Snapdragon 625-öt kapta meg, 3/16, 3/32 vagy 4/64 GB-os kiszerelésben. Korábban volt szó MediaTek Helio P25-ös variánsról is, erről azonban a gyártó oldala jelenleg nem árul el semmit.

Változatlan maradt a képátló és a felbontás
Változatlan maradt a képátló és a felbontás [+]

A formai játékot a felső antennacsíkba integrált vakuk adják, négy apró fényforrás dolgozik a dupla kamerarendszer mellett. A fő érzékelő a Sony IMX362, 12 megapixeles felbontással, 1,4 mikronos pixelmérettel, ehhez f/1,9-es apertúrájú lencse és dual pixel focus-technológia tartozik. Optikai képstabilizálás nincs, a bokeh módhoz azonban remélhetőleg jól fog jönni a kisebb, 5 megapixeles segédkamera. Szelfik 16 megapixelben, f/2-es lencsével készülnek.

Különleges vakukialakítás dobja fel a hátlapot
Különleges vakukialakítás dobja fel a hátlapot [+]

Ahogy a fenti fotón is látszik, három színben, aranyban, kékben és feketében jön a kütyü, Flyme OS 6.0-val és Android 7.1.2-es rendszerrel. Az mCharge gyorstöltés támogatott, az árak pedig kedvezően alakulnak, Kínában 43 000 forintnak megfelelő jüan az alapmodell, de a csúcsváltozat is 65 000 forint körüli nyitóáron hozható el, leghamarabb ősztől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés