- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Van itt valaki, aki egyáltalán megvásárolta eme órát?
-
havenday
tag
lehet ezt már kapni valahol? (hazánkban)
-
lacroix82
csendes tag
De kb annyi h van lte benne meg sim kartya. Nem kell hozza telo kozvetlen. Ip68. Van benne gps, nfc es nagyobb aksi 1.5 szor.
Viszont csunyabb. Nehez a dontes..
De amit nem ertek, hogy a magyar boltokban az ara mindkettonek ugyanaz. Azt hinne az ember, h a w1 ara lemegy 10-20 k val de nem..
-
lacroix82
csendes tag
En az lg sport watchot neztem ki, de kb sehol se lehet kapni. Illetve a huawei w2 jo lenne az ujitasokkal de w1 kulsovel... a masik, hogy itthon a w1 ugyanolyan arban van mint a w2. Miert? A w2 sokkal tobbet tud...
-
válasz
tomboy0013 #14 üzenetére
Nekem volt Tizen is, konkrétan három (gear 2, gear s2, gear s3} Volt android wear HW 1, ami android wear 2.0tól már nem volt szerethető. Képzeld, most pebble time round van. Potom 22e Ft volt az amazonon. Garancia van rá, két éven belül hiba esetén visszaveszi az amazon, és vissza utalja az árát és a postát is. Újat nem küld helyette, mert ugye megszűnt a gyártó. Az összes okos órám közül ez a legszerethetőbb. 10 perc alatt tölt fel két napnyi üzemidőt. Erősebben rezeg, mint a fent említett bármelyik. BTLE nem eszi a telefon akkut és néha előbb rezeg az SMS értesítés, mint a telefonon. Millió app van rá. De semmi felesleges ficsőr nincs rajta, mint az összes többin. Sporthoz ant+ céleszköz kell. Optikai pulzusmérő egyedül a scosche rhythm+ alkalmas. Az összes okosóra parasztvakitas e téren.
Egy szó, mint száz : a pebble igen is okosóra! -
DaveJr
őstag
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Nem tudom, hogy zafír üveg van-e benne, de ezen kívül a Nokia Steel HR szerintem megfelelne neked.
[link]Közben megtaláltam, nem zafír üveg, hanem "swiss mineral glass" akármit is jelentsen
-
atikó
őstag
a kép alapján úgy értelmezem az e-sim-et , hogy ugyan az a telefonszám van a telefonban mint az órában?!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
hanem mi?
-
ablack
senior tag
Inkább valami e-ink-es vagy memory LCD-s okosóra jöhetne. Jó lenne ha továbbfejlesztenék a technológiát. Kellene már valami mindig látható, hosszú üzemidejű okosóra a piacra a Pebble eltűnése után.
-
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
TAG Heuer Connected, csak az nem épp kedvező árfekvésű
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tomboy0013 #2 üzenetére
Nem is tudsz másikat ami zafir lenne? Nem lényeg a sok szenzor, csak fém ház zafír üveg és minél hosszabb üzemidő, ébresztés és értesítések. Sajnos én eddig nem találtam.
-
tamass.szabo
tag
Szép-szép, de még mindig k*rva vastag.
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik... Azaz tetszene...
-
Matada2.3
veterán
LG Smart Watch Urbane 2nd Edition-be már volt E-SIM, nem? Akkor nem a Huawei az első aki ilyet tesz az órájába.
-
tomboy0013
veterán
1,2-es kijelző plusz GG
Nem értem miért nem akarja végre hozni a HW1 szintjét a Huawei. GG-t rakni egy órába még mindig a vicc kategória, érdekes az első szériába képesek voltak zafírt pakolni. Ismerőseim GG-s órái 2 hónap alatt undorítóra karcolódnak, az én HW-om 1 év után lámpafény alatt hajszálkarcmentes. (Múltkor egy ismerősöm karján megláttam az Apple watch-át tokban!!! és üvegfóliázva... OMG, vicces látvány volt.
Ez most csak úgy mellékesen jutott eszembe.)
Ezt az órmótlan ház kicsi-kijelző dolgot se annyira értem manapság, miért nem képesek újra egy esztétikus órát alkotni... -
Igazából mindegy mert kb semmilyen huawei kiegészítőt nem lehet beszerezni ott vannak a huawei bandek , watch 2-k de azért fasza a hír
Új hozzászólás Aktív témák
ma A klasszikus formájú óra különlegessége a beépített eSIM, ami az Android Wear világában az első.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest