- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
1GB ramig inkább maradjon csak Android 4.4.4 a határ.
5.0 már jobban eszik, 5.1-ről nem tudom, így én biztosan nem venném meg, valószínűleg tömény szenvedés lenne nekünk használni, de Indiába jo lesz
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Garada
őstag
Komoly versenytársak mellett szerintem ez egy elég gyenge próbálkozás.
-
-
Karbonn pl elérhető áru meg, ideje, de az alapból ezt tudta
@AllTheBest: megint csúsztatás.. Xiaomi nem kapsz annyiert meg kint se...
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
AllTheBest
őstag
Félreértés ne essék, nincs bajom a kínai telefonokkal. Én is használtam/használok megelégedéssel kínai telefont.
Egész egyszerűen csak azért írtam, mert azért 2015-ben nem olyan nagy dolog kihozni egy ilyen hardverű telefont. ugyan ezt ugyan ilyen áron a cikkben leírt xiaomi telefon is tudja.
Nem mellesleg nem éppen ez lenne az ára ha kis hazánkba is ellátogatna a telefon.Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Crafter32
őstag
válasz
AllTheBest #6 üzenetére
Semmi nem jó? Én szívesen olvasok "elérhető " áru telefonokról ami ugyanúgy teszi a dolgát, mint a 300 ezres kategória. Vagy pl (ha egyáltalán még létezik) Sharp vagy hasonló nem túl gyakori márkákról.
-
AllTheBest
őstag
Lenyűgöző fejlődés, inkább térjünk vissza a napi 2-3 samsung hírhez, mint hogy ilyen jelentéktelen telefonokról lássunk híreket
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon erősre sikerült. Remélem lesz belőle egy karcsúbb változat is.
-
Hát ez már kevés lesz..
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elődjéhez képest nagyobb kijelzővel és több tárolóegységgel mutatkozott be az alsókategóriás okostelefon, hardveresen viszont nem túl előremutató.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- DUNE médialejátszók topicja
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest