Bemutatkozott a Gionee Pioneer P3S

A Gionee termékeivel itthon jellemzően Allview márkanév alatt szoktunk találkozni kisebb késéssel, de a 2013-ban bemutatott P3-mal még semmilyen formában nem ismerkedtünk meg. Alig két év telt el és máris frissítette a gyártó ezt a szériát, a hajdanán középkategóriásnak számító MediaTek MT6582 lapkakészlet azonban manapság inkább az alsó, alsó-középkategóriás mobilokban szokott dolgozni. A P3S névre hallgató modell is ezt az SoC-t kapta meg, de a kijelzőjének mérete 4,5 hüvelykre nőtt, továbbra is FWVGA felbontás mellett. A memória 512 megabájt helyett 1 gigabájt, a belső tárolóegysége pedig egyenesen megnégyszereződött, 4 gigabájt helyett 16 gigabájtos egységet kapott.

Bemutatkozott a Gionee Pioneer P3S

A hátlapján 5 megapixeles, autofókuszos kamera található, az elejére VGA kamera került. A 2000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott mobil 3G-vel és dual SIM-mel is rendelkezik, szoftveresen pedig az Android 5.1-et kapta meg az Amigo 3.1-es launcherrel. A mobil Indiában 5999 rúpiáért startol el, ami körülbelül 26 000 forintnak felel meg, jelenleg odakinn Xiaomi Redmi 2-t is lehet kapni ennyi pénzért, tehát a P3S egyelőre nem számít különösebben jó ajánlatnak.

Azóta történt

  • Két új Gionee bukkant fel a TENAA adatbázisában

    A gyártó több újdonsággal is készül az év utolsó szakaszára, most épp egy okostelefon és egy phablet bukkant fel a kínai hírközlési hatóság adatbázisában.

  • Lebukott a Gionee F105

    Az öthüvelykes kijelzővel ellátott mobil a TENAA adatbázisában bukkant fel, jó eséllyel nemsokára hivatalosan is bemutatkozik.

Hirdetés