Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

S4 Zoom tulajként valószínűleg most elmarad az upgrade. Nőtt a képátló, vele együtt a felbontás is - nekem megfelel a 4,3" qHD is, szóval ez nem hoz lázba. Hardver valamivel erősebb, de az előddel sincs igazából teljesítménybeli problémám. Forma változott, így már sokkal telefonosabb lett, de ami talán fontosabb, hogy "zseb-barátabb" is (mondjuk én bírom az S4 Zoom "bazz, ez meg mi?" formáját is ;] ). Nem beszélve az anyaghasználatról, ami végre nem fényes műanyag. Kamera felbontása nőtt, viszont paramétereiben kb. ugyanaz, szóval ezt sem tartom hatalmas dolognak (és ahogy elnéztem a tesztképeket, a képminőség is a régi, szóval az a +4MP leginkább papíron mutat jól - bárcsak a HTC One kapott volna még 4MP-t ;] ).

Amit nem tudok: eseményértesítő ledet kapott? Xenon mellett van már led segédfény is? Gyanítom ezúttal sincs egyik sem (bár talán előbbi még lehetséges). Ami biztos, hogy elhagyták a szabvány állványbemenetet, ami számomra roppant hasznos volt.

Ha valaki S4 Zoom tulaj, nincs szüksége nagyobb kijelzőre, nincs baja a készülék formájával, akkor nem érdemes váltani (főleg nem egyből, megjelenéskor). Viszont akinek kell a nagyobb kijelző, nem tetszett az előd formája, és egy korrekt androidos fotós mobilt akar, annak nagyon meg fogja érni, mert tényleg jó kütyü (lehet).

Új hozzászólás Aktív témák