- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Bocsi,elírtam...
-
punky10
addikt
válasz
7Heads Drago #118 üzenetére
Az ilyen kijelentés után lehet,hogy kell is...
Csodálom,hogy még nem jöttek elő a vérpistik,számukra ez istenkáromlás.Méghogy nem Ő volt az első...
Szólni kellene egy moderátornak,készüljön... -
válasz
7Heads Drago #115 üzenetére
Nem az Apple találta fel az okostelefont, már jóval évekkel az első iPhone előtt léteztek.
15 évvel az első iPhone előtt jelent meg az első okostelefon: [link]
-
7Heads Drago
veterán
Mivel az Apple találta fel az okostelot így minden telo ráhasonlít.
De miben is hasonlít? Mert méretben biztos nem. A samu jóval hosszabb. A samun van leolvasó hátul, az X-en nincs. A Samu aluminium hátlapos, az X- meg üveg. Szóval fogásra se lesz hasonló se a kettő. A kamerákat meg még nem is mondtam. De az úgyis lepattan rólatok hogy látom.
És mondom ezt úgy hogy vagy 3 éve nem használok samut és nem is fogok még egy darabig.
Szóval ez tuti iPhone copy... -
GALARDO
addikt
“Forradalmi.”
-
judas13
addikt
válasz
7Heads Drago #83 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
-
totgab02
junior tag
Lehet szidni a slider megoldasokat, de eddig az az egyetlen otlet amivel lehet elore haladni a fejlodesben. Ha rendes arcfelismerest, akar 2-3 elalapi kameras korszak bekoszont a noccs meg a kameraluk eleg otvarul fog odafent kinezni, mig a sliderekben ezt megintcsak gond nelkul meg lehet oldani.
-
judas13
addikt
válasz
Totheground #50 üzenetére
Pontosan, akkor már inkább középen mint így aszimmetrikusan legyen egy kamera rés.
Tegnap láttam egy gaming tesztet ezzel és egyáltalán nem volt zavaró a játékban az a luk.
Ja de! -
Chaser
legenda
válasz
Graphics #101 üzenetére
lehet nem fogyna jól, de igény biztos lenne rá, ha telefon vásárlás előtt állnék - és egyébként hajlandó lennék megfizetni a samu felárat, amit nem vagyok -, akkor opciós lehetne, így biztos nem, ez a "design" egy kalap sz@r az én megítélésemben, a noccccs' is, hamarabb váltok vissza butafonra, mint h ilyen okádékokért fizessek ( :
-
marcarc
senior tag
válasz
Graphics #101 üzenetére
Szerintem elég széles réteg használja a telefont mint munkaeszközt inkább mint rekreációs szelfi eszköz - szerintem ez a megoldás még rosszabb mint a noccs, helykihasználás szempontjából mindenképp. Az mondjuk számomra is érdekes, hogy eddig soha senki nem mert tenni legalább egy próbát ezzel, valljuk be sokkal inkább tartanám meg a jack aljzatot mint a selfie kamerát, de lehet csak én vagyok fordítva bekötve. Legközelebb eléírom hogy //magánvélemény//!
-
marcarc
senior tag
Ha már amúgy is van lehetőség méretben felszereltségben választani, csinálhatnának selfie kamera nélkül egy verziót teljes képernyővel. Meglepődnének, hogy mennyire jól fogyna..
-
samu74
addikt
válasz
tomboy0013 #96 üzenetére
Akartam írni hogy hogy senki nem örül az ips-nek...?
Mondjuk azokat is el lehet cseszni... -
borand
aktív tag
válasz
weberzolee #97 üzenetére
Mivel ez IPS, ezért vedd alapul nyugodtan az Iphone Xr-t a kijelző aránynál. Plusz, ami sokat ad még majd az S10-eknek az az edge kialakítás.
Plusz ez egy középkategóriás telefon, nyilván nem itt lövik el az összestudásuk.
-
weberzolee
aktív tag
Azért az gáz, hogy az iPhone Xs Max kb 6x akkora noccsal 84,4% , ez meg minimál lyukkal 84,7% előlap-kijelző arányt produkál...Nem vitás, ez a telefon csak és kizárólag azért jött létre, mert ciki lenne ha Kína előbb adná ki. OLED majd javít ezen az arányon, de ez az elsőzés nem jó irány. Viszont így már borítékolható, hogy az S10 széria is ilyen lesz. Ha nem faragnak a luk méretén, sokan fognak röhögni (meg sírni is). Ez középen, dupla kamerával akkora lesz mint a Pixel noccs
-
tomboy0013
veterán
Na végre egy LCD-s Samsung. Ez már huzamosabb és rendszeres navigációra is alkalmas.
-
haxiboy
veterán
Nagyon várós, feltehetőleg így az S10 és Note 10 páros is ehhez hasonló kijelzővel lesz szerelve. Van egy olyan érzésem hogy nem lesz 2 szám a típusmegjelőlésben... X ?
-
Próféta
tag
Végül is lehet egy ilyen kijelző lyukkal élni. Videóknál olyan mint egy logo a tv-ben, remélhetőleg nem egy fontos részletet takar ki.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #92 üzenetére
Hát akkor egy darabig még ki kell húznia a G3-nak, mert egyhamar nem lesz olyan telefon, amire Te gondolsz.
A butatelefon más tészta, én is pár évvel ezelőtt, amikor rám jött a nosztalgia gondolkodtam, hogy beteszem a SIM-kártyámat az egyik régi mobilomba, de amint belegondoltam, hogy mikre használom napi szinten az okostelefont, akkor hamar rádöbbentem, hogy nem biztos, hogy most is annyira szeretném azt a telefont, mint akkor, amikor az modernnek számított.
-
SkyLine3000
addikt
Ha be nem sz@rik, van egy olyan érzésem, h még sokáig fogom használni a G3-at...
Ha megadja magát, előveszem vmelyik régi nyomógombos telóm... -
stilo18
addikt
Maradok az S9+ - nál.
Picit vastagabb káva fent, de semmi notch, meg hasonlók...Amúgy gyorsan kell fejleszteni egy golfos játékot, a kamera kiváló lehetőséget ad hozzá
-
törölt tag
Apple: nem tudtok ocsmányabb hülyeséget kitalálni a noccsnál
Samsung: hold my beer -
Mr.Silkó
veterán
válasz
7Heads Drago #84 üzenetére
A hátlap hasonlít valamelyest, a 2 kamera közé ékelődött harmadik lencse az iPhone X ugyanilyen elrendezésű kameráit idézi, annyi különbséggel, hogy az Apple mobilnál középen van a led villanó, a Samsung harmadik kamerájának helyén. Nyilván a koreaiak is szándékosan használják ezt a kiállítást.
-
Van néhány gyártó, akik szinte bármit csinálhatnak, nem kell különösebben aggódniuk az eladások kapcsán.
Elsőre sok újítás nem tetszik mindenkinek, de aztán később trend lesz belőle és nincs mit tenni, max keresni a néhány kivételt a gyártók és azok típusai között, ha továbbra sem nyerő valakinek az új kialakítás. -
törölt tag
S ilyen ⚫ lesz majd az A9s ,s A6s is.Meg az M3 is.Borzalom.
-
Doki42
őstag
Neeeem kelll...
Elég béna, na meg a szoft is... 😝😝😎 -
Mr.Silkó
veterán
A zöldes-fekete verzió nagyon szép – bár a hátlapnak van némi iPhone X/Xs utánérzése, ami egyébiránt nem baj szerintem –, viszont kár a jack csati és az AMOLED kijelző elhagyásáért.
-
somogyib
őstag
Mi ez a csúfság? Nem jó méretű fúrószárat tettek a gyártósorba?
-
Chaser
legenda
válasz
#40359168 #51 üzenetére
egyetértek, megfelelő helyen van lételeme a lukas szónak, egy it sajtóban nincs, hiába helyes nyelvtanilag
de azokról a hibákról amiket itt vétenek, lassan könyvet lehetne írni ( :
legutóbb szintvév' "pajkos gamer monitora" rúgta el nálam a lasztit
ha ezeket valaki nem érzi zsigerből, kár neki magyarázni, nem fogja megérteni - én így tapasztaltam - -
Graphics
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #75 üzenetére
Az az "öregeknek" jár.
Te régebb óta vagy fiatal
Azt se tudom már mi volt előtte a neved
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Már csak a helyes karaktereket kell megtalálni rajta, vagy az DLC pakkban jár hozzá?
-
Chaser
legenda
jujdehitvány' - mondjuk nekem a nocccs' is -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Nemreg hoztam ki ebben a honapban. Jo arert.
-
enginev3.0
félisten
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Megjelenő ár 160k? Tudod mit kaptál akkor annyi pénzért?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
enginev3.0 #68 üzenetére
A8 2018 am van es csak ugy pattog a rendszer rajta viz allo fm radio nfc jack type c 4 gb ram dupla selfie kamera ez eg jo kozepes telo nagyon
-
enginev3.0
félisten
Kíváncsi vagyok az árára, de amúgy még jó is lehetne ips helyett amoled, és legalább egy 3600-3800 akksi
Sosem fognak jó középkategóriás telefont csinálni
-
janeszgol
félisten
Amúgy nem az a telefon, amibe nem a Samsung gyártja a kijelzőt, hanem egy külsős cég?
-
gproject
aktív tag
nem tudom a lenovo miert halasztotta el, a z5s bemutatojat 6.-arol 18.-ra
latva ezt a telot, lehet nem is banjak mar, hogy nem elsoztek -
roli543
őstag
A Meizu 16th 90% koruli képernyő aránnyal rendelkezik mindenféle lyuk és notch nélkul... khm Samsung..
-
<Lacy85>
addikt
Ha ez lesz az új irányvonal, akkor jövő ilyenkor lehet majd vakarózni, hogy "hááá emberek, osztán hune van a bevétel? Nem találok ilyen sort az excel táblában!"
-
Button
aktív tag
nekem még mindig a mate 10 vagy az s9 kamera megoldása az, amit el tudok viselni
ez borzalmas, a notch is az, nem is tudom melyik a borzalmasabb..
és igen, legalább lenne középen -
pusszycat
nagyúr
Itt egy videó róla,amíg sötét a hátér még csak csak de mikor átváltott fehérre túlzás nélkül mondhatom elröhögtem magam. Ez kb 6mm lyuk (átmérő) a huaweinek 4.5 mm lesz,és remélem picit feljebb rakják majd. Samsung A8s 2018
-
prabhu
senior tag
Nekem valahogy olyan furán hangzik ez a lyukasztott kijelző kifejezés.
-
Peaceliker
addikt
Csak én érzem azt, hogy a telefonok kiadása is kezd olyan lenni, mint fórumokon az "első" zés? Mindegy mennyi értelme van valaminek, lényeg, hogy te legyél az első
-
kengyel
nagyúr
Samsung ès IPS, ez nekem meredek. Amúgy, nem lenne csúnya, de itt az Amoled dukált volna.
-
bigrock
addikt
Ha más nem, legalább megosztó a telefon. Nekem pl. tetszik a vonal.
-
Teal'C
veterán
84,5% ez most ugye csak vicc. Azért van az a szemét lyuk hogy több kijelző legyen.
-
törölt tag
Elhiheted, hogy falusi gyerekként semmi bajom a népiességgel, sőt, de egy ilyen profilú portálon szerintem semmi keresnivalója - annál inkább az irodalmi- és a szaknyelvnek. Azon is felhúznám a szemöldököm, ha a nosalty-n egy tradicionális erdélyi recept úgy kezdődne, hogy “Végy egy kiló pityókát, vaj három murkot s jó kicsike darabokra vágd fel őköt a lapittón.” Merthogy ugye ahol flambírozgatunk meg karamellizálunk, ott egyszerűen testidegen a dolog. Ugyanezt érzem itt is, GUI, grafikus gyorsító, notch stb., ilyen kifejezésekkel nekem sehogy se tud passzolni a luk.
-
Totheground
addikt
Engem baromira irrital az aszimmetria.
-
HoaryFox
őstag
Na most aztán ennek baromi sok értelme volt
Kezd elmenni a maradék józan esze a Samsungnak is? -
hemaka
nagyúr
Nagyon igenyes. 💩
-
balgab84
aktív tag
Ronda😀😀😀
-
-Skylake-
addikt
Az a fekete-turkiz te jo eg milyen brutalisan jol nez ki. Nagyonkene.
-
K0vasz
aktív tag
ja, és ez a vaskos keret a kijelző körül (oldalt, a videón elég jól látszik) eléggé zavart már az idei A8-ban is - szerintem a régi A5-ösökön ez nem volt ilyen masszív
-
silvergod
őstag
te jó ég mi ez?!
ez pont olyan, mint aminek kinéz ..
egy fekete lyuk..ez mindent elnyel -
K0vasz
aktív tag
Pro
- színek, fasza forma
- normális méretű akksi
- normális SoC/RAM/háttértárContra
- IPS???
- ez a lyuk számomra semmivel se jobb, mint a notch. most tényleg azon a pár négyzetmilliméteren megy a méregetés?
- OIS???Amúgy vicces, mert pont ma gugliztam rá a jövő évi A8-ra, de asszem ebből tényleg S9 lesz a végén - főleg, hogy ez az A8 jó eséllyel ugyanannyiba fog kerülni megjelenéskor, mint a kifutó S9
-
nordo
tag
Marha gáz, hogy bal oldalra rakták a kamera lyukat és ezért csak jobbra lehet elfordítani a telót ha játszani szeretnénk, de akkor meg a bekapcsoló és a hangerő gombok lesznek szar helyen.
Vagy minden játék optimalizálva lesz erre a készülékre?
-
Szabaka
tag
Miért szebb ez, mintha full sarokba küldték volna?
Kifejezetten zavaró, hogy ekkora a fekete kör a kamera körül...
-
h4h01
senior tag
Aki erre rábólintott, én annak a fejét lukasztanám ki..~ Nem tetszenek ezek a köztes megoldások, szerintem még a noccs is ízlésesebb ennél..
-
csakzolcs
tag
Az emberiség megérett a pusztulásra.......
-
judas13
addikt
Ahogy fent is írták akkor inkább középre a vízcsepp noccs vagy sztem ekkora kávával alulra is befért volna még elvileg - ahogy anno a mi mix 2-nél tették azt. Ez így kissé fura.
menyasszony
A Magyar értelmező szótár szerint a lyuk a köznyelvi ejtés, a luk változat a népies kifejezés. Mindkettő használható.
-
Kokzor
aktív tag
Lehetett volna kisebb az előlapi kamera. Most, hogy láttam a videón, nekem még zavaróbb, mint mondjuk egy csepp alakú notch középen.
[Videó] -
Csapoati
nagyúr
A zöld bizony kegyetlenül jól néz ki!
-
zolomon17
senior tag
Hogy a vérbe' lett itt 85% alatti screen-body ratio, ha a OnePlus 6T hivatalosan 86.62 %
Az előbbit nézem a képen, az utóbbi itt van a kezemben és nehezen hiszem, hogy az OP nyer.
-
aelod
veterán
A hátlap tényleg elég copy paste lett. Az előlap meg jobb mint egy noccsos f*s.
Ez lesz a trend, másolásra fel!(#17) gyurma888
Samsungéknál? Simán!
-
_CICAFIU_
aktív tag
De mi ez hogy lukasztotta? Lyukasztotta. Nem? Tanuljunk már meg magyarul kedves cikkíró.
-
gyurma888
aktív tag
2018 végén Oreoval kiadni?
-
joey04
titán
Na, csak beálltak a sorba.
-
püki
aktív tag
Csak szerintem nincs ennek semmi értelme?
-
babosmiki
addikt
Mekkora már az a kameralyuk!
Minek?
-
tibcsi0407
félisten
Ez tuti csak a kínaiaknak készült.
-
mrThomi
addikt
ips...
grat
-
roli543
őstag
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de komolyan ennyire futotta a design hogy a kamera full iPhone? Ejjnye Samsung
-
sBc
aktív tag
Izgi ez Huawei Samsung párharc. Félő, hogy a Samu kapkod.
-
Azt nem tudom, hogy hová a fenébe kapkodna ezekkel a jajdenagyonfontos mobilokkal,,,
-
Samott
addikt
Ennel az elolapi kameranal szerintem a OnePlus 6T notch-a kevesebb kepernyot foglal el. Szoval adtak a sz.rnak egy pofont.
-
janeszgol
félisten
Megint lesz zöld? Ez az! Felszereltségre és kinézetre impozáns.
-
punky10
addikt
Nem kötekedésnek szánom,de az ujjlenyomatolvaso nem a lencsék alatt,hanem az alsó kamera mellett ,középen van...
Jó lenne tudni,mi maradt az elődből.Pl NFC,IP védettség...stb -
Atomgeszi
nagyúr
NFC? Infra? OIS?
Ha meg olyan jó képeket fog csinálni, mint az A9 a MA tesztben, akkor jó lehet. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával