- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Graphics #101 üzenetére
lehet nem fogyna jól, de igény biztos lenne rá, ha telefon vásárlás előtt állnék - és egyébként hajlandó lennék megfizetni a samu felárat, amit nem vagyok -, akkor opciós lehetne, így biztos nem, ez a "design" egy kalap sz@r az én megítélésemben, a noccccs' is, hamarabb váltok vissza butafonra, mint h ilyen okádékokért fizessek ( :
-
marcarc
senior tag
válasz
Graphics #101 üzenetére
Szerintem elég széles réteg használja a telefont mint munkaeszközt inkább mint rekreációs szelfi eszköz - szerintem ez a megoldás még rosszabb mint a noccs, helykihasználás szempontjából mindenképp. Az mondjuk számomra is érdekes, hogy eddig soha senki nem mert tenni legalább egy próbát ezzel, valljuk be sokkal inkább tartanám meg a jack aljzatot mint a selfie kamerát, de lehet csak én vagyok fordítva bekötve. Legközelebb eléírom hogy //magánvélemény//!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest