- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoryHu
aktív tag
válasz
KengelRoland #147 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy lekapcsolnának bármilyen hagyományos technológiát, de 1-2 év múlva azért lehet, hogy általánosságban elterjedhet. Mondjuk 6 hónapra én még sose vettem készüléket, inkább a 2 év a jellemző. (nem erre a 4G hangra akartam kihegyezni, inkább csak érdekesség volt).
Engem pl. zavar a lassú kapcsolás, főleg, ha mindkét készülék 4G-n van, ráadásul még eltérő szolgáltatónál, visszamentünk a 3g fallback miatt egy évtizedet, a kapcsolatfelépítési sebességben, arról már nem is beszélve ha 2G-re kell visszazuhanni 4G-ről (olyan területek is vannak, ahol csak 2G meg 4G), még további másodperc.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
KengelRoland #147 üzenetére
Ráadásul céges (flotta) előfizetés esetén sem aktiválják a 4G hanghívást.
Azt mondta a Telekom, hogy talán az első negyedévben.
A3 2016 telekom-os szoftver már tartalmazza ennek a lehetőségnek a bekapcsolását. -
pusszycat
nagyúr
válasz
KengelRoland #139 üzenetére
Ez is igaz. Nyuszira már konszolidálódik az ára.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
KengelRoland #135 üzenetére
Ha félárban lenne meg se mukkannék, de majd S8 árban kezd se Qi se Ois nehezebb,vastagabb edge sincs,mit mondjak még?
-
borand
aktív tag
válasz
KengelRoland #127 üzenetére
Sokszor belefutok abba, hogy valaki összekeveri az edge ("lehajlított oldalsó keretszél) kijelzőt, a lekerekített sarkokkal. Szóval nekem az edge szélekkel nincs bajom, de a síkképernyős, értsd normál kijelző esetében a sarkok lekerekítettek.
Sarok vs szél.#126 nekem meg a Huaweii féle tetszik.
-
slimshady
senior tag
válasz
KengelRoland #108 üzenetére
Ezt nem is tudtam. Ha a vizalossag jo lett volna-t kellene mondani akkor mar keso lenne. En mondjuk a tropusokon elek es eleg sokat futok/biciklizek/motorozok igynekem jol jon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest