Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebhelyes
senior tag
-
Pontosan. Éé mivel nem BB10-es ezért az az akku benne igen karcsú. Hozzászoktam a 4000mAh-hoz megmondom őszintén a Xiaomiben. Megint van egy kva magas árcédula és egy sokkal kisebb tudás mint a Xiaomibel, csak, hogy ezt említsem. Biztonság? Értem én, de az a világ van ahol nem azt nézik elsőnek. Én visszatérnék, akár BB10 akár droid vonal, de így.... Talán majd kijön valami tényleg ütős darab.
-
matteo_szg
őstag
-
Juhaszatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A kanadai vállalat második androidos mobilját a TCL gyártotta, egész pontosan egy átcímkézett és szoftveresen módosított Alcatel Idol 4-ről beszélünk.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest