- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellareg
junior tag
Uhhh, de halott topik...
...most akarnék venni egy ilyet, utána szerettem volna olvasni...de itt nincs élet. -
ADAM1337
nagyúr
Van még rajtam kívül tulaj ?
-
-
jimmy74
őstag
Sry
-
Vízállóság beleférhetett volna még.
-
fabokf
tag
A cikkben említett full magyar nyelvet én azért erősen kétkedve fogadom a külön Joy UI felület és a Black Shark 2 fényében, ami szintén nem tud magyarul csak néhány menüpontnyit
de ne legyen igazam...ki tudja, hétvégén ha ráeresztem a nemrég kijött Joy UI 11 frissítést az enyémre, talán az is full magyar lesz utána
amúgy aranyos kis ketyere...2 év múlva, ha a mostanit leváltom, biztos találok majd belőle olcsó példányt...már ha akkor még lehet majd kapni
-
rigoberto
őstag
Szép volt.
-
TrueDesires
újonc
tldr: Black shark 3? Kell!
Aki a méretén hüledezik, annak elárulom, hogy ez egy gamer teló, a két ravasz pedig nem azt mutatja, hogy hearthstonera meg kavicshúzkodásra tervezték...
Én kb egy évig nyúztam egy xiaomi mi max 2-t többnyire pubg-t tolva vele, amíg le nem égett benne valami. xd Méretben kb hasonló a két telefon, de a bs3 pronak magasabb a screen-to-body aránya, így hosszban nagyobb lett a kijelzője, ami +9 cm^2 jelent sokkal jobb felbontás mellett. Persze nevezhetőek phabletnak is, de teljesen jól haszánlható volt egy kézzel is a max 2.
A ravaszok pedig egyértelműen azokat segíti, akik nem tudják elsajtítani a több ujjas írányítást, igazi gamer feature, aminek én is örülnék a telómon (ha nem vágod, miről van szó, keress rá: "4 fingers claw pubg")
Rohadt sok pénz van ezekben a játékokban, nem csoda, hogy kialakult egy konzolosabb vonal a telefonok világában. (Pubg Mobile-on követheted is, hogy vannak olyan arab és kínai játékosok, akik szezononként több tízezer, százezer eurót költenek a játékra, és ők csak a jéghegy csúcsa.)Persze ha én is pénzes, füldugós paraszt lennék, akkor csak apple watchcsal telefonálnék, és ipaden játszanék a nagyobb kijelző és a jobban optimalizált rendszer miatt, mint ahogy ezt a pro gamerek, streamerek teszik, ugyanakkor a xiaomi lehet, hogy megfizethetőbb, de ennél a cégnél is vannak bőven gondok hardver és szoftver minőségben, támogatásban (pl a mi max 2 sem kapott új android verziót az ígéretek ellenére, illetve gyakori probléma volt, hogy nem érzékelte folyamatosan az érintést a kijelző, és a telefon enyhe hajlítgatásával lehetett megjavítani xd) , de ugyanakkor ők a legbátrabb "kisérletezők", félévente piacra dobnak 4-5 új telefont, ha nem többet. Csak most márciusban jönnek a note 9-ek (vagy mik) és az új black sharkok.
-
enginev3.0
félisten
Kár hogy ilyen bazári
-
prolad
addikt
válasz
rigoberto #26 üzenetére
Nem kell hozzá gamernek lenni, nagy és szép kijelző, 90hz,nagy akksi, jó hűtés (nyáron sokat tud segíteni normál felhasználásnál is), jól össze van rakva és a körítésen se spóroltak. Persze nincs IP, meg wireless charge, de itt pl. van helyette mágneses töltés, amivel nem a csatlakozót gyilkolod. Ja és nincs notch vagy lyuk se.
-
törölt tag
-
rigoberto
őstag
Aki gamer, az erre amúgy ráindul?
Mert kicsit elcsépelt már ez a vonal.
Vagy megfordítva - ha az lenne a neve, hogy 'nogamer', akkor a gamerek meg se vennék? -
szemy94
senior tag
válasz
Rothmanakos #16 üzenetére
-
prolad
addikt
Azért ott még nagyon nem tartunk, felesleges az ipad mini 4:3as kijelzőjét ide venni.
Itt van az első mate 2013ból (ami ugyan nem az átlagot képviselte, de már akkor is volt a tisztességes nagy telefon méret, mellesleg még egészen könnyen kezelhető) a szellemi utód mate 20x mellett, ha már ez lett fentebb említve és kb a pro is ekkora lehet látatlanban. Nem látom, hogy akkorát nőttek volna a telefonok ebben a méretkategóriában.
-
-
kelly416
veterán
válasz
Rothmanakos #16 üzenetére
Na, akkor már csak meg kell tervezni a tokot hozzá és kaszálsz is, mert tuti lesz pár vicceske aki megvenné...
-
p2pp
őstag
Ez Ufs 3.0?
-
hemaka
nagyúr
Ezt a telefonon játszok dolgot nem nagyon tudom hová tenni, hogy ezért gamer mobil kell. De hát nem én vagyok a célközönség, ez tisztán látszik. A vas egyébként rendben van az árral együtt.
-
prolad
addikt
Na végre, 7+ hüvelyk, ilyen képarány mellé kell ekkora képátló. A többi része is nagyon rendben van, erre lehet lecserélem majd a 7 pro-t. Játszani mondjuk sose fogok rajta,
-
Slushy
csendes tag
Nekem is 7.1"-es telefonom van, és tökéletesen tudom használni akár a villamoson is egy kézzel, mert van bennük egykezes funkció. Pár nap után teljesen hozzászoktam a méretéhez, pedig nincsenek nagy kezeim. Ja, és még az extra skinny nadrágjaim zsebében is teljesen jól érzi magát..
De persze rögtön tablethez kell hasonlítani -
törölt tag
Azért a pro-t elég durván összerakták a kettő trigger gomb meg előugrik ez mekkora már
lehet Mi 10 helyett ezt veszem majd ,de a vezeték nélküli töltés hiányzik nekem. -
-
Elég ütős lett, a Pro szerintem túlzóan nagy, de igazából játéknál a fene se tudja mi az elég.
Belepakoltak mindent, amit lehet.
-
papi77
addikt
7.1 inch? Nem semmi hová növekednek a telek
Új hozzászólás Aktív témák
ma 90 Hz-es megjelenítésű, 270 Hz-es érintésérzékelésű OLED kijelzők, mágneses töltés, Snapdragon 865 rendszerchip, kétféle méret: nagyot harap a Xiaomi új gamer-szériája.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest