- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem leginkább Star Citizen miatt kéne egy kicsit erősebb, és simán lehet, elég lenne a 2600 is a 3600 helyett. UserBenchmarknál nézhetem a Peak Lab Bench részt, egy jól beállított gépre inkább lesz érvényes, amit ott látok, vagyis a 1010 pont vs 1130 pont a 3600 javára. (Star Citizen az összes szálat kihasználja, mégpedig elég jól.) Ez 12% difi csak. De ha az Average User Bench-nél maradunk mégis, akkor is csak 16%-ot ver a 3600 a 2600-ra.
Fórumon meg olvastam is olyat, hogy a húzott 2600-a után a srác húzott 3600-ra váltott, és Star Citizenre azt írta, maximum 15%-os átlagos fps-növekedést tapasztalt, ami elég lófütty.
-
Pont ebben kezdtem el gondolkodni tegnap este én is, miután elkezdtem olvasni az ASRock fórumát a sok problémáról, amit a B450 + 3600 kombó okozhat.
Nem is emlékszem már, mikor volt számomra szuper procis teszt PH!-n, szerintem nem is érdemes hosszan rugózni azon, hogy most se lett kiváló; sok hasznos infó mégis leszűrhető belőle, vagyis egynek jó. Elég nagy a net, sok helyről nézi magának össze az ember az egyes procikról való véleményét...
-
Én is sima 3600-ost akarok majd, de ráérek, mert több játékra is (nagyjából) alkalmas gép van otthon, és megvárom, amíg beesik 50 körülre, vagy még az is elképzelhető, hogy jó lesz nekem a 3500-as is, amiről viszont sajnos még nem sokat tudni.
Meglepett engem is Frank Zane említése.
-
Még csak elkezdtem olvasni, de ezt javítani kéne gyorsan: "a hatmagos Ryzen 7 3700X-et".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest