- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Nem, nem ezt mondtam, próbáld meg értelmezni a hozzászólásomat. Egy konkrét esetet írtam le. Kurvára nem tudjuk kinél miért van éppen kettő.
Gondolom a kopasz emberekre is instant azt mondod hogy köcsög skinhead náci, aztán lehet hogy rákos. Pont hogy fentebb történt általánosítás, de istenem. Aki tudja hogy neki 2 sim kártya kell, és kényelmetlenül érinti az, akkor az vegyen mást és akkor 1 készüléken el tudja intézni mindkettőt.
Ha pedig az illetőt nem zavarja, akkor titeket miért?
Bizonyára a te életedben is lehetne találni valamit amit más kiröhöghetne hogy ugyan ezt mért így csinálod? Persze ha te teljesen tökéletes vagy akkor nem szóltam semmit.
Példa, mikor egy haverom nálam hagyta az iPhoneját, másnap elvittem neki. Nálam is két iPhone volt egyszerre! Jesus Christ !
De láttam én már embert 2 androidos telefonnal járkálni, na most ilyenkor mivan? Gondolom erre nem érkezne megjegyzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest