Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sohajda90

aktív tag

Kijelző képarányról lehet tudni valamit? Ameddig arról volt szó, hogy kb egy az egyben a Samsung S8 kijelzőjét kapja, addig adott volt a 18,5:9, de így hogy nem edge lesz lehet rá valami esély, hogy marad a 16:9? Egyszerűen nem érzem értelmét a hosszú kijelzőknek, netezésnél is vízszintesen tartva ronta az élményt, mert úgyis hosszábban igazodik a felbontáshoz a tartalom, így keskenyebb sáv látszik a weblapból (bár bevallom böngészni még nem próbáltam S8/G6-on), fényképezéskor, illetve standard méretű video-knál pedig megint csak extra fekete sáv lesz oldalt, ráadásul így nehezebb normális, teljes képernyőt beterítő háttérképet is választani...

Pedig a design nekem tetszik, jobban bejön, mint az a hasonló kép, ami pár hete jött ki, ahol még a hátlapon volt a leolvasó. Ha tényleg sikerült megoldani a kijelzőbe építését akkor az tiszteletre méltó, a kérdés már csak az, hogy a Samsung ezt hamarabb kitolja-e a Note8-ban...

Amúgyez van kinézve következő telefonnak, anno imádtam az 5s-emet, de egy idő után már zavart a kis kijelző, a 6-os széria meg nem tetszett, plusz a cégtől kapott RED csomag miatt mindenképp 2 kártyás telefont akartam így lett a mostmár 13 hónapja nag megelégedéssel használt Mate8, így problémás lenne visszaváltani egy kártyásra (ez meg tuti az lesz), de ha elfog a must have érzés amikor kijön akkor nem lesz más választás :P

Új hozzászólás Aktív témák