Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Nagyon elmegyünk ettől a szerencsétlen középszerű streamingfelszereléstől, és már őszintén bánom hogy beírtam az első kommentemet - ettől még a stróman és az ingyenélők olyan helyeken születnek ahol nincs szabad piaci döntés (például az egyszereplős közbeszerzés [link] ) nem pedig ott ahol senki sincs kényszerítve hogy fizessen valamiért (minti a streaming)
Annyira rossz hogy közben sem a politika, sem a streaming nem érdekel kifejezetten
jbcs: Mindenre van jó meg rossz példa. Én is vettem részt mindkét oldalon, segítettem ökormányzatnak utat építeni stb, ettől még a nagy számok mögött cudar a valóság. Fenti cikket nézd meg kérlek ha érdekel - de nekem úgy is tökéletes ha te becsületes maradsz csak úgy. Eggyel több a jóból.
-
Gomez86
őstag
válasz
Aprósólyom #19 üzenetére
Huhh! Bízok benne hogy vettél levegőt azért amíg írtad, de ha félreérthetően fogalmaztam - ami így utólag visszanézve tényleg így van - inkább kérdezz.
A közbeszerzései pályázatok azok a része az ország gazdasági rendszerének ahol a legtöbb sikkasztás, pénzmosás, és korrupció történik. (Ez nem országos sajátosság).
Mint ilyen sok esetben vannak olyan kifizetések ahol tényleges "munka", avagy érték ha úgy tetszik nem keletkezik, mert az a kenőpénz hogy meglegyen, meg a visszaosztás és társai. Ha van kedved olvass utána ezeknek. Ebben a miliőben rengeteg olyan "ingyenélő" stróman, etc van akik csak azért mert ismerős, vagy rokon, vagy kellőképpen gátlástalan fizetést kap azért mert ott van.Erre értettem amit írtam és nem arra hogy egy önkormányzat hogyan épít utat, iskolát vagy stb.
De ahogy kezdtem is, azt vallom hogy nem fogalmaztam egyértelműen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest