- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
torma1981 #150 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet egészen. Szerintem aki "komolyan" foglalkozik gépfejlesztéssel annak egyszerűen be KELL látnia, hogy ez az egész egy rettenetesen gyorsan értéktelenedő dolog. Való igaz hogy a középkat. a legjobb ár/érték arányban, de azzal kompromisszumokat fog kelleni kötni sajnos. Oké, hogy ezt meg azt bírna de NINCS ilyen! Semmi sem fekete-fehér, mindíg is lesznek olyan játékok amik szarul vannak megírva és még a csúcskategórián is "szenvednek" lásd metro. Namost én azért akarok csúcskategóriát venni hogy egy jó darabig ne legyen gondom. Tudom, jól hogy ha nem lenne az nVidia akkor 2x6950-el jövő ilyenkorig lazán ellenék feltételezhetően. De mivel sajnos van ezért lehet jobban járnék nV VGA-val. És nem azért mert vérpistike vagyok hanem azért mert hiába tud a 2x6950 dupla annyit mint egy GTX580, a "TWIMTBP"-s játékok akkor is jobban fognak menni nV alatt hogy ha 2x6990-est rakok a játék alá... Ezzel pedig nem lehet mit kezdeni, ez van. Ez egy kikerülhetetlen kockázat/tényező mert mindig is lesz olyan ami ezen vagy azon megy jobban és sajnos a tendencia az hogy nV középkategórián tökéletesen megy holott AMD csúcson is botladozik... lásd anno Shift pl. Csak 2 hónapot kellett várni a javító patchre... nyilván nem az nV keze volt a dologban.
De egy csomó más játéknál uez megfigyelhető sajnos. :\ Na ezek azok a dolgok amik miatt nem tudok dönteni egyenlőre.
-
Landon
addikt
6990 az nem 23 6970-el egyenlő. Épp tegnap néztem teszteket mert én is 6990-en gondolkodom de most már majdnem biztos vagyok benne, hogy 2x6950 lesz. 2x6950=6990.
Nézzétek a teszteket. Ha sikerül ráadásul unlockolni 6970é (amit egy 6950cf esetén fölöslegesnek tartok) akkor még durvább. Ha a zöldeket nem vesszük akkor kb így van a sorrend: 6970CF, 6990/6950CF, 6970...
-
Landon
addikt
Láttad az egy slot-os GTX570-et?
Szerintem az a kártya tartja jelenleg a hossz csúcsot. Félelmetes.
Nem akarok nagy szavakat használni de szerintem szép lassan el lehetne kezdeni gondolkodni a jelenlegi "hagyományos" (réz, alu bordák, heatpipe-ok, rajtuk ventillátorokkal) hűtés átalakításán, újításán. Bár ez biztos nem egyszerű, meg már elég sok kártyát eljátszottak ill. ugye ott van a költség hatékonyság is...
Kenwood3: Szerintem az AMD uralkodásának a vége mintha már elkezdődött volna az 580-asok miatt. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha a legújabb statisztikák/eladások is ezt mutatták volna ha jól emlékszem.
-
Landon
addikt
válasz
kenwood3 #127 üzenetére
Nekem erősen az a gyanúm, hogy az 590 meg fogja fogni a 6990-est.
Kérdés értelme van e... Nézzük az árára ható negatív dolgokat: 2 gyártó gyártja, mindkettő híres a borsos árairól. Még nagyobb fogyasztás mint a 6990-nek tehát OEM gyártók kilőve. Feltételezhetően limitált lesz... = horribilis ár.
És ha jobb is lesz, annyival nem lehet jobb a 6990-nél, hogy megérjen érte 3 zsák pénzt kiadni. Persze ezek csak az én elképzeléseim...
-
Landon
addikt
Srácok Ti árról mit gonodltok? Mi az a 200 alatt?
Bár mire az hozzánk bejön lehet pont 200 lesz... annyit meg nincs VGA ami megér.
Egyszerüen olyan "gyorsan" elévül, hogy nem éri meg...
-
Landon
addikt
válasz
Whit3Rav3n #113 üzenetére
Újrakérdezés
Mi van ma rosszul optimalizálva multicore CPU-kra?
Ma az a tendencia, hogy próbálják minél jobban kihasználni a multicore által nyújtott lehetőségeket. A PhysX az direkt van úgy elszabva ahogy kell.
-
Landon
addikt
válasz
Whit3Rav3n #108 üzenetére
Na igen de manapság ha a PhysX-et nem számítjuk (arra amúgy is ott van az nV számolásra) akkor hol kell akkora CPU számítási erő?
-
Landon
addikt
válasz
Whit3Rav3n #104 üzenetére
Persze de amit írtak a tesztben is, hogy 60FPS felett ki nem -ja le a cpu limitet?
-
Landon
addikt
válasz
Whit3Rav3n #81 üzenetére
Igen ezzel nagyjából én is tisztáben vagyok de még is manapság mindenki azt mondja, hogy aki nem 3DMark-ozni akar csak játszani annak annyira még sem gond az AMD-s platform. Ill. akkora hatalmas egetverő különbség nincs.
-
Landon
addikt
Értem, köszönöm!
És szerintetek az árcédula mennyi lesz kb? Nekem 160 a lélektani határ... ebbe reménykedem, hogy akörül kb megáll. Illetve nagyon sokat gondolkodom, hogy kivárjam e az 590-est az árak miatt is ill. h kiderüljön az mit tud... bár mivel az még limitáltabb lesz ezért gondolom az 200k felett lesz biztos és pár db csak.
Knx88 Hát igen basszus ez a másik ami miatt elgondolkodtató hogy van e értelme...Elég limites lehet a cucc... Guru3D_n 3.7-es i7-nél is bottleneck volt, de ott írták azt hogy ameddig a bottleneck 60FPS felett jön elő addig kit érdekel és ezzel egyet is értek csak fene tudja nálam hogy lenne... Mit gondoltok?
Egyébként Knx88 nem tudom amit írtál szarkasztikusan írtad révén, hogy esélytelen a dolog vagy komolyan kíváncsi vagy?Olvastam már, hogy 4GHz-n a X6 fel tudja venni a versenyt az i7-el bár ennek nem tudom mennyire lehet hinni...
-
Landon
addikt
Elképzelhető, hogy egy ilyen "állat" fog kerülni a gépembe de egy valami aggaszt amiről még nem tudtam meggyőződni: Corsair HX750-es tápom van. Az AMD oldalán az ajánlott a 750W vagy magasabb. Kérdés: a jelenlegi tápommal lehetőségem lesz akár az OC-s BIOS futtatására is problémák nélkül? Vagy inkább a táp csere lenne a biztosabb. Utóbbi esetben sajnos akkor felejtem a 6990-est.
Tudom, hogy a corsair tápok nagyon erősek és sokat bírnak de ennél a kártyánál már nem vagyok biztos, hogy minden tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest