- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nem vitatom, hogy jogosak a félelmeid az olcsó ultra kategóriájában, de azért 10 órás üzemidő egyenlőre szerintem megmarad a felsőkategória privilégiuma.
Nyilván 200 alatt, nem a legbikább processzorokkal és hddvel fognak jönni kicsival vastagabban mint a standard ultrabookok. (ha jönnek..)
Én még attól is félek, hogy az ultrákban nem igazán lehet majd hdd-t, ssd-re cserélni.
Valahol olvastam, hogy valamelyik mostaniban még memóriát se lehet bővíteni..
Várjuk meg amig megjönnek, de van egy érzésem, hogy egy hp probook vagy egy dell latitude 150-170k-ért jobban meg fogja érni még ezután is mint egy müanyag melegedő ultrahim.
Pár év múlva fog igazán beérni szerintem ez az ultravékonyitás, akkor talán már minden notebook közel ilyen vékony lesz.
Ja és ips panelt azért ne várjuk egy 200k-s géptől -
margithid
veterán
Asus zenbook van már 260ért 11.6ˇ"ban, 128 GB ssdvel. Ez azért már most sem rossz ár. Főleg ilyen rossz Ft árfolyamnál.
Na már most az új ultrabookok is elvileg olcsóbban jönnek, de ultrahimek meg főleg szerintem. Arról nem is beszélve, hogy azokban nem ssd lesz hanem hdd.
De kiderül szerintem, én az árazásokon már nem tudok eligazodni. Az új dell inspiron is 210k kezdőáron jelent meg, ami borzalmasan sok szvsz. -
-
margithid
veterán
A corei3-as mobil és asztali procik mikora várhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest