- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizipok8
csendes tag
Bocs elnéztem, 176 dollár a legolcsóbb i5. Így még szánalmasabb. Egyébként nem tudom hol láttad 34k-ért, a legolcsóbb helyeken kb. 48-50k (bruttó) i5 650. Ennyi pénzért kééétmagos!!! Igaza van Abunak 0,6 kellene szorozni az árát. Nem mondtam hogy rossz, csak ennyi pénzért nincs értelme. Majd ha lemegy az ára 25-30k-ra, (i3 20-25k-ra) akkor lesz népprocesszor. Akkor talán benevezek egyre, addig inkább a lányomra költök.
Ptech nem azt mondtam hogy fél év múlva nem lesz értelme, hanem hogy most. A 750 sem érte meg újonnan. Hangsúlyozom MOST a 750 4mag 45k (Ipon), 650 2mag 51k (Ipon). Hát akinek ez megéri annak agyzsugorodása van. És ne jöjjetek az órajelekkel, mert kb. ugyanaddig lehet húzni mind a kettőt, ésszerű körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged