- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizipok8
csendes tag
Bocs elnéztem, 176 dollár a legolcsóbb i5. Így még szánalmasabb. Egyébként nem tudom hol láttad 34k-ért, a legolcsóbb helyeken kb. 48-50k (bruttó) i5 650. Ennyi pénzért kééétmagos!!! Igaza van Abunak 0,6 kellene szorozni az árát. Nem mondtam hogy rossz, csak ennyi pénzért nincs értelme. Majd ha lemegy az ára 25-30k-ra, (i3 20-25k-ra) akkor lesz népprocesszor. Akkor talán benevezek egyre, addig inkább a lányomra költök.
Ptech nem azt mondtam hogy fél év múlva nem lesz értelme, hanem hogy most. A 750 sem érte meg újonnan. Hangsúlyozom MOST a 750 4mag 45k (Ipon), 650 2mag 51k (Ipon). Hát akinek ez megéri annak agyzsugorodása van. És ne jöjjetek az órajelekkel, mert kb. ugyanaddig lehet húzni mind a kettőt, ésszerű körülmények között.
-
vizipok8
csendes tag
Szánalmas! A legolcsóbb új i5 123 dollár, Európában az 123€ + magyarországi haszon, tehát kb. 40-45k lesz. Ennyiért i5 750 kapni, ami ha jól tudom 4 magos. És még ez a "népprocesszor", kétmagos verzióban kb. 25k-t ér. Erre a procira vártam, de ezért az árért tartsák meg. Gratulálok zsintel megint kitettél magadért, azért biztos találsz majd néhány millió lúzert akik ennyiért is megveszik.......... Csak azoknak akik megkérdezik hogy miért nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged