- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Nekem is J astrám van. Híváskor megjelenik az átirányítás menüpont az autó kijelzőjén, de a kormányról simán fel tudom venni a hívást. talán 1-2 másodpercet kell várni, míg érzékeli az óra, hogy felvették, és "engedje" el a hívást, de jól működik.
Szóval venni kell egy J Astrát
Valaki tudott app-okat tenni az órára azokon kívül, ami elérhető az alkalmazásban? Nagyon nem hiányzik semmi, csak kíváncsi vagyok...
-
retesz147
addikt
Bocs, hogy csak most írok.
Volt egy értesítési gondom vele, mely a Messengernél jött elő. Hozzá kell tenni, hogy én Samsung S20-al használom az órát. Ezt az értesítési gondot már megoldottam, telón kellett az értesítési beállításokban matatni.
A gond a következő volt:
- ha írtak fb messengeren, az első üzenet szövegét még mutatta az óra, a többinél már csak kiírta, hogy 1 beszélgetés aktív, de a szöveget nem láttam. Ez Samu hiba volt, beállítottam, azóta jó.Ami továbbra is fenáll:
-Samsungnál néha elkezdi és újra értesít az összes értesítésről (akár e-mail, akár messenger chet) és ilyenkor cca 1 percig csak rezeg a kezemen.
- autó kihangosító, ez a legidegesítőbb!!!! Ha a telókon a beállításokban a BT
beállításainál a hívás is engedélyezve van, akkor a kocsi kihangosítóról egyszerűen nem tudok telefonálni, mert marad a telón a hívás hangja.Ha pedig a hívást a BT beállításaiban kiveszem, akkor meg nem értesít az óra bejövő hívásokról.Hiába van a Mi Fitben a hívás is bekapcsolva. Azóta kutakodtam, Huawei órák is csinálják ezt...Valszeg ez Android-óra-autókihangosító triumvirátus probléma. Nem csak ennél az óránál jön elő.
-nincs az órán képernyőzár, azaz mindig érzékeli az érintéseket. Nekem hiányzik róla egy képernyőzár.
-nem lehet óraszámlapokat változtatni, csak azokat, amik a Mi Fittben és annak online részén van. Ami egyébként nem kevés, de én pont a Pro fehér számlapjára vagyok "ráizgulva".Kezdek vele megbarátkozni egyébként.
Amit viszont imádok benne, hogy nagyon szép, elegáns. Mindenki dícséri milyen szép óra.
bzoli71: ha bekapcsolsz rajta minden értesítést, meg mindent, akkor nálam 2,5 napot megy el egy töltéssel. Sportra egyáltalán nem használom, de pulzusmérés meg minden ilyen be van kapcsolva, hisz azért van, hogy csinálja. AOD be van rajta kapcsolva 7-22 között. 1 nap nekem reggel 7-től kb 20 óráig kezemen van az óra, aztán pedig a bútoron pihen, de be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest