- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Ilyen körülmények között érthető, hogy kell a stabil fesz meg a magas fesz állítási lehetőség, de ahogy írtam ez a réteg nagyon kicsi aki ezért veszi meg ezt a kártyát, sőt állítom az ilyen kártyát 80%-a alapon megy azt se tudja az user mi az a tuning és nem is foglalkozik vele csak bemegy a boltba és komplett géppel együtt megveszi azt használja addig ameddig le nem cseréli.
Igen emlékszek Veletechre rémlett is hogy az kártya is 1250 körül bírta csak normális keretek között.
Persze hogy van létjogosultsága, de én mint írtam ezért felárat nem fizetnék mert nem éri meg. Pl a GTX 680 nagyon szépen szalad vele a fesz állítás miatt a refekhez képest. De ugye 7970 az más mivel ott lehet feszelni a refeket is.
-
SzlobiG
félisten
De minek ilyen atom biztos vrm meg a sok ficsőr mikor egy refet is közel így lehet tuningolni? Hozzá teszem én nem az extrém tuningra gondolok, hanem egy 24/7-es tuningra mert számomra az a fontos na meg az userek 98%-nak a maradék kettő % lehet kb a ponthajhász aki benchekre veszi.
Ha jól rémlik volt valakinek még a sima lightning verzió a topikba stabilan nem ment annyit mint egy ref...szal én továbbra is kidobott pénznek tartom ezt átlag felhasználónak max a halk hűtése miatt vennék ilyet a tuning miatt biztos nem mert levegővel úgyse lehet lehűteni a hatalmas feszt hiába lehet annyit adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest