- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy a MSI támogatta
Viccet félretéve, rengetegen vesznek gyári OC-s kártyát, mert esetleg laikusok ebből a szempontból de a legjobbat szeretnék ha kapnák.
Beteszik a gépbe, megy és kész, magasabb órajelen, és természetesen az e-szerszámot is növeli.
Nem beszélve arról, hogy a használatával a rendes szerszám használata a nulla felé konvergál, így a felhasználó elbukott egy csomó pénzt és nőt is -
SzlobiG
félisten
Ilyen körülmények között érthető, hogy kell a stabil fesz meg a magas fesz állítási lehetőség, de ahogy írtam ez a réteg nagyon kicsi aki ezért veszi meg ezt a kártyát, sőt állítom az ilyen kártyát 80%-a alapon megy azt se tudja az user mi az a tuning és nem is foglalkozik vele csak bemegy a boltba és komplett géppel együtt megveszi azt használja addig ameddig le nem cseréli.
Igen emlékszek Veletechre rémlett is hogy az kártya is 1250 körül bírta csak normális keretek között.
Persze hogy van létjogosultsága, de én mint írtam ezért felárat nem fizetnék mert nem éri meg. Pl a GTX 680 nagyon szépen szalad vele a fesz állítás miatt a refekhez képest. De ugye 7970 az más mivel ott lehet feszelni a refeket is.
-
SzlobiG
félisten
De minek ilyen atom biztos vrm meg a sok ficsőr mikor egy refet is közel így lehet tuningolni? Hozzá teszem én nem az extrém tuningra gondolok, hanem egy 24/7-es tuningra mert számomra az a fontos na meg az userek 98%-nak a maradék kettő % lehet kb a ponthajhász aki benchekre veszi.
Ha jól rémlik volt valakinek még a sima lightning verzió a topikba stabilan nem ment annyit mint egy ref...szal én továbbra is kidobott pénznek tartom ezt átlag felhasználónak max a halk hűtése miatt vennék ilyet a tuning miatt biztos nem mert levegővel úgyse lehet lehűteni a hatalmas feszt hiába lehet annyit adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen légkondit a lakásba?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest