Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa63
csendes tag
Sziasztok.Nekem segítség kéne. Most vettem egy ilyen készüléket.Stabilnak tűnik,gyorsan megtalálja a műholdakat és rajta is marad. A kezelés is egyszerű csak a sebességmérő kamerára figyelmeztetést valamiért nem engedi bekapcsolni.Egy másik készüléken már használtam Primo szoftvert ott ez működött.
-
Smartto
csendes tag
Jó, elnézését kérek a stílusért mindent érintettől, rosszkor rosszidőben olvastam el a cikket. szóval mea culpa. Főleg akiket belekevertem a dolgokba (Pl. a Wayteq cég).
Amiket írsz, korrekt, talán ezzel kellett volna kezdeni. Pro és Kontra, ezzel semmi gondom, sőt. A termékfejlesztés igen szoros a Becker és az NNG közt, azért ez több mint egy sima licenszelés. És szerintem is az NNG szoftvere kiemelkedő a régióban, ezért is nem értettem (vagy inkább félreértettem) először a hozzászólásodat.
Na de fátylat rá, kezdjünk egy új lapot!Nem vagyok egy igazi hangszeres....
-
brabus
csendes tag
Nekem Traffic Assist 7977-em van. Annak még olyan a tartója, hogy ha nem oldanám ki akkor még a szélvédőt is kitépné a helyéből. Iszonyat masszív. Még a Pozsony - Prága közötti autópályán sem esett le vagy rezgett vagy lazult ki. Aki ismeri ezt az autópálya szakaszt az tudja miről beszélek.
Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525
-
fri
tag
Neked is a Z101 Krokodil volt ? Nekünk azzal volt gondunk...azt csak később olvastuk (sajnos) hogy a vízállósága miatt vannak ezen gondok egy része...de a másik része....pl. az aktív tartó egy hulladék....és ezt is írják sok helyen...
Szóval inkább választok egy olcsóbb készüléket és teszem vízhatlan tokba...annak a képernyőjét le is tudom olvasni...és mivel régi gyári térképek voltak rajta jó lett volna kihasználni a vásárlással kapott frissítés lehetőségét. 4 napig küzdöttem ! Aztán csináltam egy backupot...és minden ment a kukába...
A baj az, hogy nem csak egy dolog volt ami gondot okozott...nyilván az autós készülékek másra vannak tervezve ! Ezért itt könnyebb is tartós dolgokat csinálni...
De a W-hez is nyilván kizárólag hardveres support van, hiszen navigációs szoftvert nem adnak hozzá...sőt törlik az illegális dolgokat róla a megkérdezésed nélkül is (az NNG védelmében mondom), bár ezt azért jelzik feléd. No de nem is írok többet, így megkímélem magam az előző beszólásoktól... -
brabus
csendes tag
Szerencsére az én Beckeremnél nem tapasztaltam ezeket a problémákat. Nem volt gond a frissítéssel (még Navteq térkép van rajta, talán ezért), a fényerővel sincs gond és a PC-t sem fagyasztja le.
A support-ról "szerencsére" nem tudok nyilatkozni, mert nem volt rá szükségem. A frissítéseket a honlapról letöltöttem, az felment a navira és kész.Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525
-
fri
tag
Igazán a stílusoddal volt gond..és ha már itt jársz, bár valóban nem sok a hozzászólásom, legalább a profilomra tekints rá és abból kiderül, hogy nem tegnap óta járok ide...
És bértollnok sem vagyok...ezért ezt sem veszem magamra...és itt mások pocskondiázása sem szokás...Nincs is azzal gond, ha te másik készüléket kedvelsz, de:
Ne essünk már hanyatt ettől a készüléktől, mert a szoftveren kívül a tesztelő sem dicsért semmit ! Hogy csak egy példát említsek: "Ez alapvetően elegendő is, a kijelző sem terheli túlzottan, és többségében (!) jól is működik vele minden. Azért megakadások előfordulnak a menüben vagy a térkép böngészésekor, de messze nem katasztrofális a helyzet." A szoftvert viszont dícsérte ! Az meg nem a Becker érdeme... Az már az lett volna ha terveztet vele a cikk írója egy több országos útvonalat és oda is írja, hogy mennyire gyorsan elkészült vele - a tesztet is inkább listának nevezném - nyilván mert nem igazán volt mit kiemelni de ez a cikk hiányossága is...
És te sem is kizárólag az NNG-t dícsérted: "az új 5"-ban meg van egy rakás újdonság, amit a NNG ezeken a gépeken mutat be először" ! Ez piaci stratégia a Becker részéről...
De ezt is a saját belátásodra bízom...A Beckerről meg annyit, hogy már a 20 évvel ezelőtt vásárolt mercimben is Becker rádió rádió szólt ! A minőségét a rádió kategóriában vitathatatlannak tartom. Sőt arra is emlékszem, hogyan csorgattam a nyálam az első Becker navira, mert megfizethetetlen volt számomra.
Az IGO pedig szerintem az egyik legkiemelkedőbb termék az európai piacon és hidd el, többet vettem belőle hivatalosan mint néhány család együtt. Ugyanis külföldiekkel dolgozom, többször ajándékoztam nekik eredeti, csomagolt termékeket, az eredetileg előre telepített cuccokkal, akik aztán amikor ajánlani kellett tovább ajánlották...A Becker navival meg majd próbálj meg pl. motorozni, amit arra tervezett a cég és rájössz a hiányosságaira...képernyő, aktív tartó, stb...ja, és azon is IGO fut ! Hivatalosan vásárolt ! A probléma, hogy ahhoz pl. nincs support ! A frissítések rendre lefagyasztották az összes PC-t, sőt a végén a saját soft-ja is csak buherálással indult el...ez viszont Becker hiba ! Nem sikerült a térképek frissítése sem, amit kaptunk hozzá hivatalosan ! De láttam már Beckert kocsiban is aminek olyan gyenge volt a fényereje (mielőtt az előző hangnembe kezdenél: próbálkoztunk a beállításokkal, az érzékelő kikapcsolásával is), hogy nyáron nem volt alkalmas a használatra. De mindkettőről olvashatsz a neten...
Biztosan sivatagi és holdbéli terepet is bír a hardvere, de ahogy előttem is néhányan megírták, az innovációt ne abban mérjük már, hogy van rajta egy hivatalos IGO, mert az NNG jó munkát végzett !
De hogy melletted is szóljak: a legtöbben meg pont azért szívnak az IGO-val mert tört verziót használnak !!! És akinek nem stabil a rendszere pont ezért ne is csodálkozzon !
És jó azt olvasni, hogy valakinek meg tökre bejön és ezer éve használja is !
Sőt, ezért jó, hogy van sok gyártó, mert így mindenkinek a maga keresztje... -
Csorosz
aktív tag
Nem, te tévedsz, az elsősorban GPS, ezért a piaci ára a mai napig 70k az én 12 éves fejegységemnek is.. (használtba!)
Én speciál tuti Becker -t vennék, ha már itt tartunk.
De persze kinek a pap...Egyébként engem nem pénzel senki, de állok elébe.
[ Szerkesztve ]
"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
Smartto
csendes tag
Nem kaptam privátot sajna, de nem is azért írtam amit írtam, csak nem értem, hogy ha megjelenik egy teszt Beckerről, TomTomról, Mió-ról véletlenül mindig itt terem egy friss fórumozó, aki kötelességének érzi kommentelni, hogy a wétek ennél sokkal jobb vétel. Kit érdekel? Ezek független tesztek, itt arról kellene értekezni, hogy az adott koncepció vagy fejlesztés jobb vagy rosszabb mint a korábbiak. Wétekeken nincs fejlesztés már évek óta, a Sygic jött ki egyedül egy újítással, nem is rosszal egyébként, de ennyi. Nem tudunk mást feltételezni, mint hogy valakit, valakiket fizetnek, hogy ilyen módszerekkel éljen. Semmi bajom a wétek userekkel, se azzal, ha valaki ezeket preferálja vagy árulja, de hadd ne kelljen már szégyellni, ha valaki még próbálkozik legális innovációval...
csak ennyi...Nem vagyok egy igazi hangszeres....
-
Smartto
csendes tag
Prémium navik EU-ban: TomTom, Garmin, Becker (Falk). Itthon más a sorrend: Garmin, TomTom, Becker. Becker az egyetlen iGo alapú, az új 5"-ban meg van egy rakás újdonság, amit a NNG ezeken a gépeken mutat be először. A topicnak erről kellene szólnia szerintem, persze egy korrekt összehasonlítás (egy pártatlan) belefér még.
Nem vagyok egy igazi hangszeres....
-
fri
tag
Kedves Smartto !
Nem akartam a topikot tele szemetelni a stilustalan bejegyzésedre, ezért inkább privátot írtam neked ! Nem a te hangnemedben...
Kedves sysrq !
Nem, csak van véleményem. De tiszteletben tartom ha valakinek más. És ahogy mások, így én is megoszthatom az enyémet. Ha valakinek a stílusommal van baja, azért utólag elnézést kérek, biztosan nem akartam senkinek a lelkivilágát felkavarni.
Igen, a Becker elismert márka ! Ez nem is vitás ! Sőt azt is elismerem amit készít, de ne essünk már hanyatt attól amit itt olvastunk ! Mivel látom senior tag vagy, azért minden tiszteletem a tiéd és nem is írom le neked amit Smartto-val megosztottam privátban. Csak mert ebben az ő stílusában biztosan nem kívánok senkivel sem kommunikálni, még privátban sem ![ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Te ezért regisztráltál ide? Ki lehetsz eredetileg?
A Becker elismert márka, Merciket Porschékat szerelik vele, de az autórádió. Most azokat lehet eladni amik 200 forinttal olcsóbbak mint a másik, akinek meg van pénze az Garmint fog venni.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Smartto
csendes tag
B vs W (a bármelyik olcsóbb az gondolom csak költői túlzás, de vegyük a high-end modeljét)
+ Gyorsabban reagál, 2 év a gari, jogtiszta iGo van rajta (legújabb Primo), spec. tartója van, Becker gyorsgomb, beépített TMC vevő,stb.
- felbontás, proci
Inkább a NNG teszi hozzá a pluszt, de a Beckerben is minőségibb cuccok vannak szerelve, mint a YF-ekbe.
-
Smartto
csendes tag
Gyakorlatilag a wétek megjelenése óta egyetlen marketing eszközzel operál, mégpedig ilyen fiatal amatőr bértollnokokat fizet, akik minden témába vágó cikk alá odafossák, hogy ez nem az igazi, nadebezzeg a wétek. Csak lenne benne valami szakmaiság és ne a mások pocskondiázásával próbálna előnyt kovácsolni magának. Szánalmas. Inkább valami igényes marketing kampányt csinálnának, vagy szponzorációt, vagy hasonlót. Méghogy a beckerből elegünk lett. Ki az a mi? Gyakorlatilag az egyetlen prémium navi, ami iGot használ mostanra. Inkább büszkének kellene lenned rá. Az ember egyéni döntése, hogy warez megoldást használ (mert az alibi Sygic-ot a wétek vevők kevesebb mint 5%a veszi és használja), de hogy még ezt akarod itt legitimáln a beckerrel szemben, az már nemcsak arcátlan, hanem szánalmas is egyben. A wétekhez milyen support jár pl.? Az ok, hogy a fórumokon megírjátok, hogyan lehet rátölteni a legújabb frissítéseket, amit pl.a navontól loptok le, de ez még mitől support? Meg mi az hogy eladó konszern? Miről beszélsz? Kiről? El akarsz kezdeni egy pusmogó kampányt, egy kabátlopási üggyel? Miért nem írod le, hogy a wétek, jobb mert erősebb benne a proci, vagy jobb a felbontása, vagy ilyesmi? Azt nagyon átlátszó, hogy kik a te ismerőseid, de inkább hívnám őket munkaadóidnak. Gyakorlatilag itt a mobilarénán az összes navi cikk után beirogattok.Úgy látszik ezt a garázscég mentalitást nem sikerült levetkőznötök, pedig már sokkal nagyobb és ismertebb már a márkátok és a cégetek ennél....
-
Csorosz
aktív tag
[ Szerkesztve ]
"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
Csorosz
aktív tag
Ez van a Mondeónkban.
Egy igen beszédes Harman/Kardon felirattal van ellátva. (az enyémen Becker van)
Ez a verzió Merci gyárilag szerelt navi, 2000-ből."Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
Csorosz
aktív tag
Amikről én beszélek, azokra fel van írva a Becker felirat.
És az tuti nem csinál neked ilyet.(bocsi, most olvastam vissza, félreérthető voltam, szóval a Becker az említett autógyárakank gyárt gyárilag szerelt navit)
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Azért az nem feltétlen jó ómen, hogy ez ugyanolyan, mint a gyári navik. Nekem egyszer kellett használnom egy 2010-es A6-os gyári naviját, soha többet nem akarok gyári navit látni. Gyorsításkor, nagy tempónál ráközelített a térképre, lassításkor meg lekicsinyítette, nehogy lássam, hova akarok menni...
-
Csorosz
aktív tag
Öhöm. A belsejében. Ahogyan össze van rakva, meg van tervezve, le van gyártva. Ez a fejlesztés végeredménye. Ez a megbízhatóság, az innováció úgymond hozománya, amely (ti.:innováció) ha ebben a termékben nem is jelenik meg konkrétan, de gyártástechnológiai eljárásban megegyezik a nagyokkal. Vagy épp azokkal a termékekkel, amiket gyári telepítésben BMW, Porsche, Ford stb. autók kapnak.
-
törölt tag
Én csak azt tudom mondani hogy "aki állandóan utazik, a hatékonyság és stabilitás a fontos csakis Becker!"
Minőség, Megbízhatóság!
-
Csorosz
aktív tag
"...akkor rájössz, hogy annyi pénzért van jobb... (bár ugyebár a te eseted kicsit más )"
Én nem mondtam, hogy ennél nincs jobb. Azt tudom csak mondani, hogy ez a gyártó rendkívül jó minőségben gyárt, gyártatja a termékeit.
Valószín ezért drágább, mint a konkurens márkák. Elektronikai területen dolgozok, tudom, hogy az innovációt, a technológiai fejlesztéseket nyugatabbra megfizetik. És hidd el, ha kibontanád ezeket a müanyag dobozokat, Te is látnád a különbséget. Valószinüleg.
De én biztosan."Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
brabus
csendes tag
Nekem egy kicsit régebbi Beckerem van, egy 7977 Traffic Assist de még most sem cserélném le másikra. Nagyon szeretem és tényleg olyan mint egy vasbeton. Európa több országában is bizonyított. Örülök, hogy most már van magyar support is illetve magyar ügyfélszolgálat. Nem mint ha eddig hiányoltam volna, mert probléma nem volt a készülékkel.
Ennek a Ready 50-nek nekem viszont nem tetszik a menüje és ahogyan megjeleníti a térképet, szerintem kár volt a régin változtatni.Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525
-
HARDVERAPRÓD
Nem néz ki rossznak.Napfényben megnézném s kijelzőt....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
kovy79
őstag
...akkor rájössz, hogy annyi pénzért van jobb... (bár ugyebár a te eseted kicsit más )
Bird-Of-Prey, miért kell a csili-vili kifejezést használni? Azért, mert le tudsz egy videót is játszani a kölöknek, hogy ne ugrándozzon, attól már egy navi csili-vili?? Esetleg a transzmitter teszi azzá?? És ha már csili-vili, akkor szar is ezen funkcióktól??
Szerintem neked egy térkép nagyon tetszene, az aztán nem csili-vili...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Csorosz
aktív tag
válasz #29271808 #12 üzenetére
Nekem 2000-es No.-ból behozott Mondeómban van egy Becker Traffic Pro fejegységem, ami navis.
Maga a fejegység 1 din-es, 4x35 wattos, de valami eszméletlen szépen szól, a rádiója átlagon felüli, rendkívül jó a vétele. A navi egérmozis, 6 CD-ről megy, és igaz, hogy magyar térlép nincs benne, de külföldön tökéletesen szuperál a mai napig. Gyors, pontos, eddig mindenhova elvitt. És idestova 12 éves!
Ezt jelenti a Becker.
Természetesen lehet mást venni, de ha egyszer belekóstolsz egy Becker naviba....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pontosítanék. Nem faék, vasbeton ék !
Betonstabil egyszerű. Több mint három éve már csak Becker navigációt használok, de ki is használom. Csak a tavalyi évben 14 országot jártam végig (autó/motor/repülő) mindenhová vittem, mindenhová odaértem és haza is jöttem nyílegyenesen, mindenféle sallangtól mentesen navigál. Aki csilli villit szeretne annak nem való! De aki állandóan utazik, a hatékonyság és stabilitás a fontos csakis Becker! -
HpeterX
csendes tag
Mostmár lehet veszek egy ilyet nem a nokia 5230-ast használom navira
-
zeg
őstag
Ez a készülék miben jobb mint bármelyik olcsóbb wayteq, leszámítva a hivatalos igo-t?
Mi az amit hozzátett a Becker ehhez a navihoz, amitől többet tud mint olcsóbb társai?
Esetleg saját oprenceres mint a garmin?[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Moleman
addikt
50 ezer egész jó ár? Főleg ilyen gyenge felbontással? Na ne nevettessetek. Aki hajlandó érte ennyi pénzt adni, megérdemli a sorsát. Féláron se érné meg.
-
fri
tag
Az IGO-val kapcsolatosan tökéletesen igazad van...de a beckerből meg elegünk lett negyvenezerért...persze ezzel a problémával még el is hajtott bennünket az eladó konszern...
Szvsz viszont ha megveszed a Wayteq-re azt amit lehet akkor is LÉNYEGESEN olcsóbban kapsz jobb, de legalább a mai kor követelményinek megfelelő készüléket !
De ahogy írtam, ne vegyen valaki wayteq-et ! Vegyen olyat amire van....azzal is ugyanott jár anyagilag...De szerencsére azért van ennyiféle gyártmány és típus, mer mindenkinek más az ízlése és az elvárása is, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet...és ez lehet akár Becker is...
Fentiek kizárólag az én és néhány ismerősöm véleményét tükrözi, a honlap a fentiekért semmilyen felelősséggel nem tartozik
-
kovy79
őstag
Háát, ez pont egy "semmilyen" navi.
Semmi extrát nem ad, ellenben nem olcsó...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
fri
tag
Hát...nem tudom...de ebben az érkategóriában elég sok ketyere mozog...mivel a beckernek gyakorlatilag az ég világon semmilyen supportja nincs ( az egyik barátoméval csak szívunk pedig a METRO-ban vette és senkit nem tudunk elérni, nem tudjuk a fimrware-t frissíteni, stb...ezért kellett warezolnunk és most megy...) inkább vennék egy Wayteq x850 vagy inkább x950-et, nagyobb felbontással, jobb procival és ezek mellé egy hivatalos IGO is belefér (mert persze ezen is az fut skinelve)...ebbe az árba...a képernyő fényerejéről nem is beszélve...
Ja...és a budapesti wayteq-hez bemenve gyakorlatilag azonnal kiszolgáltak amikor pl. a töltőmmel bajom volt. Megnézték és 5 percen belül távoztam egy vadonatúj darabbal...van frissítés és még sorolhatnám de ez csak egy készülék a sokból... -
prolad
addikt
Kellemes darab bár a kijelzőre kíváncsi lennék főleg napfényben.
-
Gery85
tag
Jo kis gep, epp a minap gondolkodtam h kene nekem egy pna mert nagyon zavaro ha navigalas kozben felhivnak es felbe marad minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest