- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smartto
csendes tag
Nem kaptam privátot sajna, de nem is azért írtam amit írtam, csak nem értem, hogy ha megjelenik egy teszt Beckerről, TomTomról, Mió-ról véletlenül mindig itt terem egy friss fórumozó, aki kötelességének érzi kommentelni, hogy a wétek ennél sokkal jobb vétel. Kit érdekel? Ezek független tesztek, itt arról kellene értekezni, hogy az adott koncepció vagy fejlesztés jobb vagy rosszabb mint a korábbiak. Wétekeken nincs fejlesztés már évek óta, a Sygic jött ki egyedül egy újítással, nem is rosszal egyébként, de ennyi. Nem tudunk mást feltételezni, mint hogy valakit, valakiket fizetnek, hogy ilyen módszerekkel éljen. Semmi bajom a wétek userekkel, se azzal, ha valaki ezeket preferálja vagy árulja, de hadd ne kelljen már szégyellni, ha valaki még próbálkozik legális innovációval...
csak ennyi...Nem vagyok egy igazi hangszeres....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest