Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Nekem azt mondták hogy elfogyott a teló, és előrendelést felvesznek.
Új készletet október 15-re várják, ha esetleg előbb érkezne akkor szólnak telefonon.
Illetve a kiszolgálás rendelési sorrend szerint megy, tehát ha most keveset küldenek akkor hiába rendelte meg valaki, lehet hogy nem jut neki. -
sirarcheer
senior tag
Ezzel az árakkal az a baj hogy csak ÚJ belépőkre vonatkozik.
Sokan írták hogy lecserélik a meglévő telót és veszik a 4est mert úgyis T-sek maradnak.
A telefon engem is érdekel, fel is hívtam az üsz-t.
Ott mondta a hölgy hogy a meglévő ügyfelekre más árak vonatkoznak majd.
Kérdeztem hogy drágább, válasz az volt hogy más.Szerintem nem drágák az árak(az ÚJ belépőknek) a többi okos telefonhoz képest, és nem csak IKON csomagokkal lehet végre megvásárolni hanem olcsóbb csomagokkal is.
A készletre az mondták hogy folyamatosan érkezik.
UPDATE:
Akiknek idén (december 31-ig) jár le az előfizetésük, azoknak ugyanazok az árak élnek, mint az új ügyfeleknek, természetesen újabb hűségidő vállalásával. Akiknek jövő év első felében jár le a meglévő hűségük, azoknak nagyjából 2-3 havidíj árát kell pluszban kifizetni, akiknek jövő év második felében, azoknak többet. Ikon négyszáz esetében ezek az összegek: 20 ezer és 45 ezer forint. Az újabb hűségidő a vásárlásától indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest