Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Káromkodni lenne kedven, de hogy mennyire, már azt is csak ezzel tudnám kifejezni. Húsba maró!
Egy legegyszerűbb dolog nem működik például: rákattintok egy megállóra, és a nevén kívül SEMMIT nem tudok meg róla. Hogy hányas járat, vagy mi az egyáltalán? Ugyan, minek?
Eddig kiírta a számot, megmutatta az útvonalát kiemelve, a környező járatokat is halványan, könnyű volt így felmérni egy üzletnek pl. a környékét, mivel hogy jutok oda, mivel megyek haza.
Ezen kívül túl sok minden fedi a térképet, kikapcsolhatatlanul, ha X-elem akkor dobja az egész keresést vagy útvonalat, nem lehet csak elrejteni például, áá, ugyanmár!Aki ismer az tudja, hogy nyugodt és türelmes ember vagyok, de ezek miatt a tehetetlen, szituációk miatt agyvérzést fogok kapni!
Pedig annyira jól működött eddig, pikk-pakk megvolt minden. -
válasz
Winner_hun #11 üzenetére
Az erdekes nagyon.
-
Winner_hun
félisten
Hmm nekem most újra a régi jött be..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
raskolnikoff #9 üzenetére
openstreetmap, a térképek linuxa
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Whats that?
-
Most nezem en is.
Szakadjon le a kezuk. A regit hasznaltam egesz eddig, nekem jobban tetszik es szerintem gyorsabb is.
Miert nem hagynak valasztasi lehetoseget?
-
-
Winner_hun
félisten
Én is a régit használtam.
Az miért van hogy firefoxban új, de rossz minőségű, ie-ben pedig régi, de jobb minőségű műholdfelvétel van ugyanazon a helyen?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
raskolnikoff #4 üzenetére
osm?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
Az a vicc, hogy ott is, ha átváltok térkép nézetre, visszaköszön a netes verzió. Igaz, pár sallang nélkül.
-
Mr.Csizmás
titán
earth pro, GEPFREE licenccel?
-
total90
veterán
Van akinek bejon... es Te is meg elsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged