Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumbass
csendes tag
Többé kevésbé egyet értek vele. Én is toltam a bétát. A másik rohadt idegesítő dolog a kemperkedés volt és itt ,most nem azt értem ,hogy fedezék harc. hanem ,hogy mindenki szinte sniper volt Metrón. Ami alapvetően egy marha kicsi mappon elég idegesitő,ahol elméletileg a sniperkedés nem lenne kifizetődő ,de mégis 20k volt belőlük mindkét oldalon és még jól is öltek. A legfurcsább helyekrő lőttek szét..
Az is vicces volt ,hogy ha a tereptárgyak alá lőttek ami mögött feküdtél akkor sebződtél vagy meghaltál. Ja bocs ,hogy a szikla,fal lógott a levegőbe a modell szerint..
Ennek ellenére nem rossz game,sőt egy üde színfolt. Azon meg nem kell csodálkozni bejött a casual-osítás. Ez most a divat , pénz beszél... ugye.
Ha kijavítják a bugokat akkor jól fog teljesíteni és ha nem is egy forradalmár lesz játékélmény terén ,de élvezhető lesz amennyire egy BF-től várható..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest