- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Ismétlem, megnéztem a példaképeket,(amik ugyebár arra lennének hogy személtessék a különbséget) amik az oldalon még jól mutattak de már akkor is sánított. Beléptem játékba kiválasztottam ugyanazon karakterekt és okoskodás nélkül is ugynugy néztek ki mint az a kép ami a "feljavított" állapotot volt hivatott tükrözni ezekután nem érzem a késztetést arra hogy extra hülyeséggekkel mókoljak főleg úgy nem hogy Dota2 ben 30 napos tiltást kapok( de sztem lassan más VAC -os játékban is még az sem kizárt hogy perma bann) a külső programok miatt...
Vegyél normális monitort ami tudja a nagyobb felbontásokat nem 15" szaron kell nézni a játékokat ha gépre tellik. -
Lacccca87
addikt
Mia a fsznak növeljem a flebontást amikor nekem análkül is ugynugy néznek ki a modellek mitn ahogy a szemléltető képen? Máshonnan nézve, minek baszogassam ha ugysem lesz jobb a minőség.
Ezt hívják placebónak bartáom. Letültetének 2 gép elé amiből az egyiken be lenne kapcsolva ez a cucc a másikon meg nem fogadni mernék hogy nem tudnád megmondani hogy melyik melyik.Ebben a kontextusban inkább te tűnsz megmondóembernek nekem, hogy márpedeig az de hűdejó.
-
Lacccca87
addikt
Megnéztem a linket erről a downsampling-ről.
Van a fórumba példának berakva pár dota 2 ős kép.
Én nem használok downsamplinget mégis ugynugy néz ki nekem....
Ez is ilyen placebó szutyok mint ezer más megoldás, szarból ha szeretnél se tudsz várat építeni, ha meg mégis sikerül nem fog tetszeni a végeredmény. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Néztem már. Azóta szoktam le a downsamplingról, amióta be van építve az SSAA a driverbe és működik az összes játékkal. Lényegesen jobb a képminősége, és csak három kattintás.
Radeonon is ugyanúgy előhozhatsz virtuális felbontást. Semmi extra dolog nincs ebben. Csupán van jobb opció a driverben.
Ha ez érdekel, akkor az NV forumán vannak ezzel foglalkozó topikok (pl.: [link]), ahol a felhasználók kérik az NV-t, hogy vezesse be ezt a funkciót a GeForce driverekbe is. Írd be, hogy te is szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Androidos tablet topic
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest