- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Csak nekem tűnt fel hogy olyan amatőr szerű volt az egész rendezvény? Az az indiai csávó aki pofázott meg olyan szinten érdektelenül adott elő mindent hogy az már fájt, ezen felül a beszédtempók is kb olyanok voltak mintha harapófogóval húzták volna ki belőlük....
Arról már ne is beszéljünk hogy majdnem minden előadó rendelkezett valamiféle beszédhibával (pösze,sejpít stb...) -
Lacccca87
addikt
Ismétlem, megnéztem a példaképeket,(amik ugyebár arra lennének hogy személtessék a különbséget) amik az oldalon még jól mutattak de már akkor is sánított. Beléptem játékba kiválasztottam ugyanazon karakterekt és okoskodás nélkül is ugynugy néztek ki mint az a kép ami a "feljavított" állapotot volt hivatott tükrözni ezekután nem érzem a késztetést arra hogy extra hülyeséggekkel mókoljak főleg úgy nem hogy Dota2 ben 30 napos tiltást kapok( de sztem lassan más VAC -os játékban is még az sem kizárt hogy perma bann) a külső programok miatt...
Vegyél normális monitort ami tudja a nagyobb felbontásokat nem 15" szaron kell nézni a játékokat ha gépre tellik. -
Lacccca87
addikt
Mia a fsznak növeljem a flebontást amikor nekem análkül is ugynugy néznek ki a modellek mitn ahogy a szemléltető képen? Máshonnan nézve, minek baszogassam ha ugysem lesz jobb a minőség.
Ezt hívják placebónak bartáom. Letültetének 2 gép elé amiből az egyiken be lenne kapcsolva ez a cucc a másikon meg nem fogadni mernék hogy nem tudnád megmondani hogy melyik melyik.Ebben a kontextusban inkább te tűnsz megmondóembernek nekem, hogy márpedeig az de hűdejó.
-
Lacccca87
addikt
Megnéztem a linket erről a downsampling-ről.
Van a fórumba példának berakva pár dota 2 ős kép.
Én nem használok downsamplinget mégis ugynugy néz ki nekem....
Ez is ilyen placebó szutyok mint ezer más megoldás, szarból ha szeretnél se tudsz várat építeni, ha meg mégis sikerül nem fog tetszeni a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest