- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
OutsideR #143 üzenetére
Az egér valóban elég kicsi, eszembe sem volt valami viszonyítási alappal együtt fotózni, pedig a vágóalátétem másik oldalán a cm-es mérce egész jó lett volna. De sebaj, majd remélhetőleg a PH-s fotózáson tesznek az egerek mellé mércét is
.
Szerk: Szeretném majd megkérni az illetékeseket is, hogy mérlegeljék le a kész egeret, ugyanis teljesen elfeledkeztem róla, így csak a kb 80%-os állapot súlya van meg ami 99g volt a két oldalsó bükk betét a + elektronika és az usb vezeték nélkül.
-
Bari
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat
Hát tényleg nem egy délutáni projekt, eddig megközelítőleg 70 munkaóra fekszik benne
és még vagy 30 biztosan lesz ha az elképzelt végeredményt el szeretném érni.
#65 jones965: azért várjuk még ki a végét, az egerek többsége még nincs kész
#66 DeltaPower: a következő moddingos projektem a faház befejezése lenne, már ideje lenne folytatni, több mint fél éve hanyagolom idő hiány miatt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged