- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
A családi helyzeted, a múltad, stb átlagon felüli, mármint Magyarország egészét tekintve.
Engem egyszer mostohafaterom úgy megvert, hogy kórházba szállítottak, nyílt seb keletkezett a koponyámon.
Mivel láttam fura dolgokat az életben, így én nem emelek kezet nem, hogy a gyerekeimre, de másra sem. Pedig a nejem szerint néha nem ártott volna odacsapni a gyereknek, mert lassan 14 éves lesz, de úgy pörög a nyelve, ha visszaugatni kell, mint a nyári zápor
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Azt hiszem a szüleid más nézetet vallottak volna, ha pl. munkából arra mennek haza, hogy ég a tanya
mert az egyedül hagyott 6 éves kisfiú felgyújtotta.
Vagy állatorvososdit játszva leöltem anyám 40db tyúkját, beinjekcióztam őket gázolajjal.
De arra is volt példa, hogy csúzlival kilőttem egy lada ablakait messziről. A sofőr megállt, megkeresett, nem bántott, csak közölte, hogy a hátsó ülésen ott ül a felesége, az ölében a 4 hónapos kisbaba, majdnem halántékon lőttem az anyát.
De ha már itt tartok, akkor azt is megemlíteném, hogy én voltam a család fekete báránya. Szüleim elváltak, apám sem nagyon vakaródzott utánam, anyám sem, meg amúgy senki.
Elég sokat csavarogtam, bandákba verődve fosztogattunk, és a szüleim többet voltak a rendőrségen, mint szülői értekezleten.Szóval nem egy tipikus ma nincs kisaútós gyerek voltam
Engem muszáj volt elverni, de nem is nagyon volt olyan ismerősöm, akit ne tángáltak volna el. Tanyán nőttem fel, ott teljesen természetes volt, hogy elverték a gyereket. Sőt, minden apa azt mondta, hogy apám engem is elvert, de rám fért
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest