- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andie
őstag
Nemcsak más nézetet, más szisztémát is használtak, a kezdetektől fogva. Nekem pl eszembe nem jutott volna csúzlival lövöldözni autóra. Egyszerüen mert mire csúzli került a kezembe, tisztában voltam vele, hogy milyen kárt okozhatok. Tudtam, hogy a tetteimnek mi a következménye. Nem öldöstem le a tyúkokat orvososdiból, mert úgy vigyáztam rájuk, mint a szemem fényére
Rosszul is esett, mikor levágták őket. Nyulaim is voltak sokan.
Nyilván, ha kevésbé rendezett körülmények között növök fel (pl olyan zilált családban, mint te), akkor máshogy is alakulhatott volna. Node egy szülő nem csak attól szülő, mert megszüli/megcsinálja a gyerekét, hanem attól, hogy felelősségteljesen felneveli. És ebbe beletartozik a fenti pár dolog isNyilván megvan a varázsa egy ilyen lógós, csavargós, huligánkodós gyerekkornak is, csak nembiztos, hogy egészséges az emberre és a társadalomra nézve
Remélem azért a gyermekeid már kevesebb fenyítéssel és több neveléssel fognak felnőni!
-
Szerintem is el kell picsázni egy gyereket ha rossz. Emléxem én is kis féreg voltam, és mindig az utolsó lehetőségig feszítettünk minden szálat. Kaptunk is a pofánkra. A feleségemet nem verték otthon, sajnos. Így néha hiába kérem szép szóval... Azért kezet nem emelek rá, de olyankor nagyon viszket a tenyerem.
-
"Tudom, mert ha elkezdek vigyorogni ilyen tömegrendezvényeken, a nejem mindjárt szigorú szemmel néz az elaléló hölgyekre
"
Jesszus, bázz! Nem csak a lelki békéd van meg, hanem az önbizalmad is!
Mikor lehet megint levizelni a kerted hátulját?
Lehet, hogy majd elviszem bogyófejt is: -
Vakegérke
félisten
Komolyan mondod, hogy ez ilyen egyszerű?
Soha ne kerüljön életedben erre sor...
A gyerekek kirepültek, saját életüket élik. Feleségem "úgy döntött", hogy meghal. Naponta baktatok melózni, onnan meg haza az üres lakásba, közben zakatol az agyam, hogy ugyan minek? Mire ez az egész mizéria?Neked megadatott Bánk. Nekem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest