- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andie
őstag
Nemcsak más nézetet, más szisztémát is használtak, a kezdetektől fogva. Nekem pl eszembe nem jutott volna csúzlival lövöldözni autóra. Egyszerüen mert mire csúzli került a kezembe, tisztában voltam vele, hogy milyen kárt okozhatok. Tudtam, hogy a tetteimnek mi a következménye. Nem öldöstem le a tyúkokat orvososdiból, mert úgy vigyáztam rájuk, mint a szemem fényére
Rosszul is esett, mikor levágták őket. Nyulaim is voltak sokan.
Nyilván, ha kevésbé rendezett körülmények között növök fel (pl olyan zilált családban, mint te), akkor máshogy is alakulhatott volna. Node egy szülő nem csak attól szülő, mert megszüli/megcsinálja a gyerekét, hanem attól, hogy felelősségteljesen felneveli. És ebbe beletartozik a fenti pár dolog isNyilván megvan a varázsa egy ilyen lógós, csavargós, huligánkodós gyerekkornak is, csak nembiztos, hogy egészséges az emberre és a társadalomra nézve
Remélem azért a gyermekeid már kevesebb fenyítéssel és több neveléssel fognak felnőni!
-
Szerintem is el kell picsázni egy gyereket ha rossz. Emléxem én is kis féreg voltam, és mindig az utolsó lehetőségig feszítettünk minden szálat. Kaptunk is a pofánkra. A feleségemet nem verték otthon, sajnos. Így néha hiába kérem szép szóval... Azért kezet nem emelek rá, de olyankor nagyon viszket a tenyerem.
-
"Tudom, mert ha elkezdek vigyorogni ilyen tömegrendezvényeken, a nejem mindjárt szigorú szemmel néz az elaléló hölgyekre
"
Jesszus, bázz! Nem csak a lelki békéd van meg, hanem az önbizalmad is!
Mikor lehet megint levizelni a kerted hátulját?
Lehet, hogy majd elviszem bogyófejt is: -
Vakegérke
félisten
Komolyan mondod, hogy ez ilyen egyszerű?
Soha ne kerüljön életedben erre sor...
A gyerekek kirepültek, saját életüket élik. Feleségem "úgy döntött", hogy meghal. Naponta baktatok melózni, onnan meg haza az üres lakásba, közben zakatol az agyam, hogy ugyan minek? Mire ez az egész mizéria?Neked megadatott Bánk. Nekem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest