- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoPy89
tag
Drivert tudtok a telefonhoz? Vagy, hogy melyik Samsung progival tudnám lementeni róla a cuccokat?
köszi előre is
-
Picike8
aktív tag
Basszus, a B&O és a Samsung Nagyon tud.
Nekem nagyon bejön (ízlésem, köszönöm, hogy csak 2.3 GB-nyi zenét szeretek) és nekem is az lenne a kérdésem, amit ZoZaTM kérdezett. De egy mûködésképtelen is jó, csak benne legyen a kezemben
-
ZoZa™
senior tag
Tud valaki eladó használt Serenátát?
-
Jadro
veterán
Igényesen meg van csinálva ez nem is kérdés. A használhatóságával kapcsolatban vannak kételyeim, bár még nem fogtam ilyet a kezembe. Legfőbb gondom ezzel az alul van a kijelző dologgal kapcsolatban van. Eltakarja, összemaszatolja a kezem.
Mindennapi használatra nem kéne, pláne nem ennyi pénzét, de elismerem, ebben van munka meg ötlet bőven.
-
gpeti11
csendes tag
nem tudjátok hol lehet kapni ???
-
joey04
titán
Azért mert valaki nem értékeli ezt az irányt még nem igénytelen...
szerintem is egy félresikerült cucc. -
AS
félisten
Hát az igényteleneknek biztos az...
Jah kint vár már nálunk is.
Serenata -
Sebhelyes
senior tag
Bang & Olufsen = parasztvakítás
-
tigerscorpio
aktív tag
Mindig vannak uj cumok, de a Gramin GPS is jovolt/Jo :-)
-
MrGoodkat
tag
Nem feltétlenül az újgazdagokra korlátoznám a vásárlói réteget, hanem még azt is leszűkíteném a magamutogató-újgazdag kasztra. És ezt nem negatívan mondom, ha megteheti és még ráadásul egyedi is szeret lenni, hát vegye.
Az előző BO telót például Kótai "mindenkitfelaprítok" Mihály kezében láttam. -
greeneye166
aktív tag
-
keopsz
HÁZIGAZDA
itt most headset lett ez a füles, ami egyébként biz. szempontból szuper: ilyen nívós kialakítást nehéz még egyet találni, DE. az ára 40e alatt van kicsivel, amennyiért már igazi fejhallgatót is kapni, mondjuk egy hd25öt from sennheiser - németo.ból. annál ráadásul minden kis basz alkatrész cserélhető, míg a b&o-nál SEMMI.
a gar úgy szól, h bármi történik vele, kuka. szó szerint. nem tucc rajta semmit se javítani/cserélni. se kábelt, se semmi mást.
nekem vmi bűzlik dániában..
-
Teo70
tag
otthonra vezetékes telefo helyett jolehet
-
greeneye166
aktív tag
"...aztán abban maszatoljon az ember?"
Ez így ok, de engem akkor is édekelne, hogy mit látsz a kijelzőből eközben. Szerintem béna megoldás és a kijelzőt pedig így is tapicskolod, meg zsírozod, mert érintős.
Egy touchpad kéne ezek helyett az érintőkijelzők helyett a kijelézö alá. Tudom van ilyen is már, de akkor is. Én úgy gondolom, hogy a számítógépeket az tette igazán használhatóvá, hogy van egér. Nem érzem hiányát itthon a monitor pöcögtetésének és a mobilomban sem szükséges. Ebben a készülékben ez az érintésérzékenység:
1: nem esik kézre
2: felesleges és gomb is lehetne helyette. Nem olyan nagy durranás, hogy ilyet raktak bele. Ettől nem lesz eredetibb a design, csak még nehézkesebb a használat. -
Yaye
őstag
#1: Egy nagyon alantas, prózai ok mindenképp szól a fölülre helyezett kezelőszerv ellen: jó zsíros lesz a fültől (főleg hogy a hangszóró direkt az alatt van), aztán abban maszatoljon az ember?
#2: A számgombokra volna egy nagyszerű ötletem. Föl kéne vinni a számokat a táccsvíl szélére körben, kis bemélyedéseket csinálni melléjük, és a megfelelő számokat egyenként egyenként körbe lehetne húzni, a kezelőszerv meg mindig visszaugrana alaphelyzetbe... Asszem be is adom a szabadalmi kérvényt.
-
bzoley
veterán
Ebből látszik, hogy nem nagyon ismered a B&O-t. Ezt a kütyüt, és a cikkben említett korábbi telefont is most látom először, de ha nevüket letakarva megkérdezné valaki, hogy kik tervezték, valószínűleg kitalálnám, hogy B&O. Megjegyzem a Serene valahogy jobban passzol a stílusukhoz. Én valahogy nem rajongok különösebben a B&O design-ért, de valamiért tisztelem, és bárhol találkozok valamelyik termékükkel, percekig el tudok időzni fölöttük, próbálva megérteni őket. Azért egy "turbóliftes" CD lejátszót talán elfogadnék
-
greeneye166
aktív tag
Egy képet azért hiányolok, hogy hogyan áll ez az ember kezében. 1 videót találtam, de akkor asztalon van a készülék.
Engem valami Garmin GPSre emlékeztet. Nagybátyám is olyat használ siklóernyőzéshez. Ott azért van ilyen fejjel lefele az egész, mert a kijelzővel ellentétes oldalon van a GPS vevő beépítve és kéztől fedetten nem működik kellően. Szerintem egy ilyen készüléket láttak bele:
Ilyen puritán menü mellett kár volt bele böngészőt tenni, meg HSDPAt. Én egy OLEDdel oldottam volna meg a kijelzőt.
-
badacsony
őstag
Drága, x@rul néz ki, rosszul kezelhető telefonrész.
Ötletes navigáció, HSDPA, magas hangminőség (beszéd, hangszóró, füles). -
joey04
titán
válasz
bolondember #11 üzenetére
Az W960!
De azt én is nagyon várom! -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #7 üzenetére
Exkluzív tesztek? Ez még csak a kezdet...
-
AS
félisten
Ugy tudom minden 3 sávos Samsungban van magyar menü.
-
legiaap
félisten
válasz
bolondember #7 üzenetére
Még a végén kiderül,hogy nem is az angol a világnyelv hanem a Magyar,csak eddig titkolták.
-
bolondember
MODERÁTOR
gracc a teszthez - nem gyenge, h exkluzív, meg minden, drága, satöbbi, erre ott a magyar nyelv a készülékben...
-
joey04
titán
Gondoltam hogy valaki ezzel akarja megvédeni... Egyszerüen látszik a videón ahogy meg kell fogni az nekem kényelmetlen nem tudnám kezelni számomra borzalmas arról nem is beszélve hogy mégha normálisan nem fejjel lefelé lenne a cucc akkor is csak egy tárcsa meg érintős rész ez kevés.Nokia 7380at sem fogtam mégis tudom hogy számomra használhatatlan és borzalmas cucc.
-
joey04
titán
Hát szerintem ez egy nagyon félresikerült cucc... Ocsmány ahogy kinéz az meg csak tetézi a bajt hogy fejjel lefelé van a kialakítás. a kezelhetőség a pozitív hangvételű cikk ellenére szerintem borzalmas az meg csak még borzalmasabb hogy a kijelző felett van ez a tárcsás kezelőszerv.Úgy ahogy van nem tetszik az egész.Ha olyan rohadt gazdag lennék inkább vennék Vertut hiába butább(bár a legújabb azért közelsem olyan gagyi már) az legalább olyan mint egy telefon, és használni is lehet vagy valami Luna félét.Félreértések elkerülése végett: nem a Samsungot szidom, hanem a B&O-t.az előző telefonjuk is katasztrófa volt szerintem.A Samsungot most csak dícsérni tudom erre a használhatatlan szerkezetre írtak egy kiváló szoftot ez menti meg az ultragagyi kategóriától, és ráadásul nagyon korrekt tudással is megtömték a hatalmas tárhely meg a HSDPA külön öröm.Szóval kiváló Samsung munka csapnivaló B&O köntösben.
-
Khaal
őstag
Meglepődtem, hogy ennyire kezesbárányként viselkedett, sokkal rosszabbra számítottam (a'la Nokia l'amour tárcsás telefon).
Exkluzívnak exkluzív, drágának drága és még használni se olyan szörnyű, aki ilyesmire vágyik az ezzel nem foghat annyira mellé.
Mondjuk nekem kinézetre egyáltalán nem tetszik, a nemrég bemutatott B&O mp3lejátszó szögletesebb formavilága jobban bejött. -
orbano
félisten
Basszus mi lenen ha ezek egy hagyományos kialakítású telefont is összedobnának... nagyon sürgősen el kéne kezdenem spórolni...
-
AS
félisten
Ez igen! Hát valóban elsők vagytok_!
Ugyan nekem sem kellene, de kell ismernem hogy még mindig mindig lehet újdonságot kitalálni , és más gyártok is gyúrhatnának külső hangzásra, meg minőségre..
Mondjuk az asztalomon nagyon jol nézne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung és a B&O második közös produktuma designőrülteknek és gazdag arcoknak készült.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest