- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz Xiaomi 16
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Már a 2. OKJ informatikus képzésem csinálom. Én azt mondom ha nem akarsz átlagos fizetéssel megelégedni tovább kell tanulni.. Úgy értem szerintem havi nettó 100-200 000 nél többet nem hiszem hogy bármelyikkel kapnál. Persze régió függő.
A CAD-CAM informatikust én nem ajánlom, idióta szakma. Úgy értve 2 év alatt meg akarnának tanítani informatikára és gépészetre. Ezt nem lehet! Vagy egyik vagy másik, vagy úgy jársz, hogy tudsz egy kicsit ebből egy kicsit abból. Majd a fizetés is így lesz, egy kicsit innen egy kicsit onnan. Mi úgy vizsgáztunk le, hogy a hálózati részt se tudtuk valami jól, a gépészetit meg totál nem. Egy rendes műszaki rajzot nem tudtunk rajzonli, CNC gépekkel se tudtunk kb semmit kezdeni.
A második szakmám rendszergazda. Ez egész jó alap, de itt is azt mondom, hogy tovább kell tanulni, akár otthon akár egyetemen. Én otthon tanulok, cisco vizsgára készülök. Otthon is tökéletesen fel lehet készülni rá. Ezzel szinte egyenes út lehet a felsőbb IT szektor felé. De marha sokat kell tanulni. És ha elhelyezkedtél akkor se lehet hátradőlni. Sőt! Akkor jön az igazi tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest