- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
volt ott több is, amit mások mondtak, de mindegyik el lett annyival intézve, hogy "nekem nem kell, így szart sem ér". lehetne egyébként említeni azt hiszem az nfc-t is, illetve a bump-to-share funkciót, ami mostanában jött be, de például OTA update is csak a legfrissebb iOS-be került be. aztán ezt az api-val megtámogatott egyesített kontaktlistát sem hinném, hogy tudja (gy.k. hogyha van valami olyan, amire gyárilag nem gondoltak, de képes használni az api-t, akkor az is ugyanúgy integrálásra kerül a névjegyzékbe).
egyébként megjegyzem, hogy a mass storage lehetséges, hogy kikerül a 4.0-ban, mert már a honeycomb sem tudta, csak az mtp-t, ami egy kalap szar, mert sokkal lassabb, ráadásul nem is megy rendesen minden rendszeren. szóval tablatre azóta ftp-zek, mert az is ugyan lassú, de legalább nem kell hozzá kábel...
-
törölt tag
csak azt a remek tényt felejti el mindenki ennél az első éves összehasonlításnál, hogy az első évében az Androidot két országban lehetett hivatalosan kapni, két darab készülék jött ki, és azok sem teljesen párhuzamosan futottak, és 1-2 szolgáltató kínálatában jelentek meg csak. ráadásul az elejétől fogva fejlesztői referenciamodellnek hirdették őket. ehhez képest a wp7 az minimális eltéréssel világszerte debütált, egy rakás ország több szolgáltatójánál, illetve párhuzamosan vagy 5 gyártó mégtöbb készülékével.
egyébként az, hogy valami díjakat nyer, az nem jelent már sokat manapság. hozzánk is jönnek folyamatosan a reklámok, hogy XY az év légitársasága, a másik meg az év európai légitársasága, aztán az év ázsiai légitársasága, aztén az év teherszállító légitársasága, stb. kb minden partner fel tud mutatni egy ilyen kitüntetést, és évente cserélnek, hogy kinél mi van...
-
törölt tag
inkább funkcionalitásában webOS szerintem. egyébként ez a része nekem is szimpi, mert olyan dolgokat vettek át, amik ott is tetszettek. ezek az oldalra dobálós dolgok ott vannak/voltak, csak ott felfelé kellett a kártyákat dobálni.
viszont külsőre szeirntem a webOS az eléggé az IOS-re hajaz, a menük meg formák terén. mondjuk én jobban örültem volna, ha eleve js alapokra épül a droid is, nem pedig java vm. jobban illett volna a google webapp képébe, egyszerűbb és elegánsabb lett volna. -
-
törölt tag
ja, oké, akkor az elmúlt 10 percben nem mentünk a másik topikjába beszólni?
egyébként nem a véleménnyel van gond, hanem hogy nulla érveléssel ha ennyit bevág valaki egy témához, akkor azt nem biztos, hogy jól fogadják. még akkor is, ha ez nem szigorúan szakmai topik, hanem csak egy hír. utána sikerült leírni, hogy mivel is van bajod, de ha ezzel kezded, akkor szerintem más fogadtatása lett volna.
-
törölt tag
nem, tényleg nem mentél át beszólogatni.
és még csak nem is az a baj, hogy a véleményed, hanem hogy lassan nyomdafestéket nem tűrő stílusban szídod a konkurenciát, ami egyáltalán nem mondható intelligens megoldásnak, elegánsnak meg pláne nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest