Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colonel993

senior tag

válasz #51736960 #25 üzenetére

Nem vagyok koros se...
    De volt BG-s poszterem ami már lerohadt a falról :DDD

• Colonel993

senior tag

válasz #51736960 #21 üzenetére

Ohhh ismerem én ezt a gammát...
    Mókás volt még úgy 8-9 éve...
    Sőőőt a szerepjátékok kiélése korszakomat a HKK-val űztem...

Még véletlenül sem a játék pocskondiázása a lényeg, hanem az, hogy ez már leszolgálta a korát... ki lett nőve...
    Ne akarjunk már Trabantba Porsche motort... vagy gyöngyház festét felvinni... akkor is Trabi marad...
    10 év múlva meg feljavítják a STALKER-t vagy a Cysis-t hogy már 4Dx-en lehessen játszani vagy kitudja... csak hogy még lehúzzanak róla pár réteg bőrt...

Aki szereti a Baldur's Gate -et az most így is fog vele jászani, extra Grafos fícsőr nélkül is használható...
    Aki meg nem az így se fogja megvenni...

Tim82:
    Legutolsó sorban... még az is az...
    Én legalább is a pár kiegészítő után már igen szívesen megépítem a magam kalandozóját, hogy felfedjem a pusztaság minden rejtett radioaktív bugyrait :)

• Colonel993

senior tag

Izometrikus nézet...
    6 másodperces idővallumok (Valós idő akkor most, hogy is van? )
    Muhaha...

Szerepjáték nálam úgy vagyon hogy Oblivion... legutolsó sorban még STALKER...
    Nem fárasztom magamat minden áron az Őskövületekkel...
    Komolyan nem tudnak már jobbat kihúzni a kalapból mint, hogy fel Áppgrédolnak egy rég letűnt kor játékát?
    (Mikor utoljára hallottam az AoE II ráncfelvarrását azon megmosolyogtam, mert cefet szeretem... noh de már milyen ez? megveszem megint... újra minden mint réges-régen, csak kicsit barátibb a szemnek? Ugyan... :U )

Tessék felfogadni jó játék fejlesztőket, belefogni komolyabb prjektbe... merni kockáztatni... nyitni az ÚJRA...
    És mindezen felül normálisan megfizetni őket és rendszeresen a körmükre koppintani
    Nem Tucat EFPÉES kópákat gyártani alulfizetett sufnituning Windóz Tímmel... :((

Új hozzászólás Aktív témák