Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Én hülye meg megvettem kőkemény 22Ft-ért a játékot erdetiben droidra... Ha ezt tudom megveszem a Wawe-et sokkal drágábban, hogy ingyen legyen!
-
leslieke
Jómunkásember
Ott van az, tessék itt megnézheted: Asphalt 6 HD
Van egy másik ingyenes Gameloft játék is: The Adventures of Tintin™: The Secret of the Unicorn - The Game
Mindkettő csak Wave 3-ta érhető el.
-
zoll96
csendes tag
Nincs is az Apps-on semilyen Asphalt 6. Se ingyen se pénzért.Legalább is most. Csak az 5
-
David3
őstag
Közben a Fruit ninja is visszakerült Samsung Apps-ra: [link] Korábban ingyenes volt, de most 290 forint. Folyamatosan jönnek az új játékok, de sajnos csak Wave 3-ra.
-
b4zsi-
őstag
Érzi a Samsung, hogy valamit kell kampányolni a Wave 3 mellett annak érdekében hogy új felhasználókra tegyen szert....
-
amanoba
őstag
kicsit olyan, mintha ezzel akarná a samu életben tartani a badát....
-
zsolnaii
csendes tag
Pontosabban rengeteg alkalmazással kedveskedik,feltéve HA megvetted a legújabb Wave 3-asukat,mert ha nem le vagy ejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest