- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
De.
Másnak is késik? Kb olyan 2-4 mp-et, ami - sebességtől függően - 20..100 méter.
Egyszerűen nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni normálisan, a Java-s - csak sajnos feleennyit nem tudó - progik mind pontosak voltak, tehát nem a teló hibája.
(Wave525, NDrive 10.2.09 magyar)
Más platformon is panaszkodtak. -
bercee
tag
Hello
Honnan tok leszedni magyar free navigációt wave s8500ra? -
Binyi01
aktív tag
Nálatok nem késett?
-
bokrosolajos
őstag
Kissé fura ez az Ndrive.
Olyan tördelten jelenít meg mint mondjuk egy igo8 egy 200 Mhz-es PPC-n
Az országház meg mintha legóbol lenne összerakosgatva. A térképnézet meg folyton visszaugrik a navigálás kezdetére, ha indulás előtt kézzel elnavigál az ember -
tariattila
veterán
válasz
rudymester #4 üzenetére
OFF: A Nokia ingyenes navigációs megoldása mennyivel lehet gyengébb ennél? Mint eladót érdekelne a dolog.
annyiban, hogy a navteq le se sz@rja, hogy frissíteni is kellene néha...
és ezzel kezet is foghatnak a gúglival!egyedül TM térképen van új M6 és egyéb újkeletű út kishazánkban
-
igi7
csendes tag
akkor most hogy kezdő ként is megértsem
van már vlmi használhato navigácio sam s 8000 -re?
pl ndrive,igo... vagy még csak fejlesztik? -
tjb007
nagyúr
válasz
Lotusomega #21 üzenetére
Már rajta volt a tesztkészüléken, így kapták.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lotusomega #19 üzenetére
Sehonnan mert még nem elérhető (vagyis van de csak Spanyolország és Portugália térképes verzió).
-
Lotusomega
senior tag
Ez tökjó, de ha ilyen van akkor azt honnan tudom leszedni végre a wave-re?
-
jeszi
tag
Ez azért gáz, hogy még mindig nincs normális navigáció a wave-hez.
Legalábbis magyar térképes...
-
pitimany
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Mikor?
07. 20.-án indulnék külföldre nyaralni, addig várhatóan Ndrive elérhető lesz badára? -
-
törölt tag
köszi a válaszokat.
az annyira nem jó, mert az NNG meg eléggé nem fejleszt új platformokra. meg nem tudom mennyibe kerülne, de ahogy néztem a webshopokban olyan 20ezer körül van az igo8, ez elég drága azért (a konkurenciához képest). -
Paca2
senior tag
újratervezés működik rendesen rajta?
route66 csak nyavalyog h forduljak vissza, mig ki nem kapcsolom (nem találtam rajta erre vonatkozó beállítást)
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Arthuro_Adam #3 üzenetére
Pont az volt vele a probléma, hogy a bada appstore még nem volt felkészítve erre az üzelti modellre. Hamarosan jó lesz, nekünk spéci verziónk volt, értelemszerűen.
Sheratan: a TM térkép a legjobb, de a TM először az NNG-nek adja oda a legfrissebbet, hetek kérdése, és ezen is az lesz (full M6-tal meg sávfigyeléssel).
-
rudymester
senior tag
Ez az! Ilyen szoftverek kellek Badára (meg úgy általában minden telóra). Remélem a Samunak sikerül felfuttatni a platformot és így több jó alternatíva is lesz a felhasználók számára OS ügyben. Nem utolsó sorban pedig nem kell az iGo sirám, itt a kiváló helyettesítő szoftver és ez olcsóbbnak is tűnik.
OFF: A Nokia ingyenes navigációs megoldása mennyivel lehet gyengébb ennél? Mint eladót érdekelne a dolog.
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem azért jött késve az NDrive teszt, mert valami probléma volt vele, aminek a kifejtését a cikkbe terveztétek belerakni?
-
törölt tag
eddig mindenki a topmap térképet dícsérte leginkább, de a kérdés, hogyha ezen nincs még rajta az m6-os, akkor létezik olyan térkép, amin rajta van?
az egyes platformokra kiadott ndrive verziók megegyeznek? (tehát pl. android, bada, stb)
ki akartam próbálni, de sajnos a pont a magyar térkép nem érhető el 7 napos próbaverzióban marketrőlpersze 10 euró körül még mindig veszett olcsó, csak arra már nem kattint gondolkodás nélkül az ember.
egyébként mobilon melyik használhatóbb? ndrive, vagy sygic? (olvastam a MA teszteket, de azóta már eltelt közel egy év, biztosan változott a helyzet) -
AS
félisten
Nagyon jó , kérdés mikor lesz újból elérhető..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló magyar térkép, egyszerű kezelőfelület, sok funkció.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest