- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulopmartin
csendes tag
Én sajnos ilyen korra viszamenöleg nem vagyok jó tehát még mindig ez a legtöbb amit kiderítettem róla ja meg azt hogy elvileg müködik de egy sérülés van rajd de azt a szerény elektronikai tudásommal is simán megoldom ,viszont azt még mindig nem tudom hogy mire tudnám használni
Köszi a választ
-
Rive
veterán
Nem feltétlenül szivás. Valahol - szem elől vesztettem a forrást - azt olvastam, hogy '95 alatt is sikerült életre rugdalni. Valami olyat csinált a csóka, hogy minden elérhető win95-ös VideoBlaster drivert felrakott, és egyszercsak ez a kártya is elindult.
De szerintem a másik, 3.1-es gép megkoppasztása jobb ötlet.
Meg esetleg bemásolhatnád ide az autoexec.bat és a system.sys aktuális (VB installálás utáni) tartalmát, hátha attól okosabbak leszünk.
-
Rive
veterán
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Nem hülye ötlet - koppaszd meg azt a gépet egy próba erejéig
Azaz izé... Ugye rendszeresen csinálsz mentéseket a rendszervinyóról? Ha valami abban a karácsonyfában (f)elkavarodik, akkor lesz "plug 'n' pray"...
-
Rive
veterán
Vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?
Bingó.
http://mail.lipsia.de/~enigma/neu/pics/videoblaster_ct6000.jpg
Ami szerencséd van: szerintem a lejátszás menni fog a feature connectoron keresztül is, csak felvételhez kell ez a csatlakozó.
Talán.
Persze nyák alapján éppenséggel lehet találgatni - ha emígy nem megy, akkor ezt is felvesszük a 'majd egyszer ránézek' listára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest