- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulopmartin
csendes tag
Én sajnos ilyen korra viszamenöleg nem vagyok jó tehát még mindig ez a legtöbb amit kiderítettem róla ja meg azt hogy elvileg müködik de egy sérülés van rajd de azt a szerény elektronikai tudásommal is simán megoldom ,viszont azt még mindig nem tudom hogy mire tudnám használni
Köszi a választ
-
Rive
veterán
Nem feltétlenül szivás. Valahol - szem elől vesztettem a forrást - azt olvastam, hogy '95 alatt is sikerült életre rugdalni. Valami olyat csinált a csóka, hogy minden elérhető win95-ös VideoBlaster drivert felrakott, és egyszercsak ez a kártya is elindult.
De szerintem a másik, 3.1-es gép megkoppasztása jobb ötlet.
Meg esetleg bemásolhatnád ide az autoexec.bat és a system.sys aktuális (VB installálás utáni) tartalmát, hátha attól okosabbak leszünk.
-
Rive
veterán
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Nem hülye ötlet - koppaszd meg azt a gépet egy próba erejéig

Azaz izé... Ugye rendszeresen csinálsz mentéseket a rendszervinyóról? Ha valami abban a karácsonyfában (f)elkavarodik, akkor lesz "plug 'n' pray"...
-
Rive
veterán
Vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?
Bingó.
http://mail.lipsia.de/~enigma/neu/pics/videoblaster_ct6000.jpg
Ami szerencséd van: szerintem a lejátszás menni fog a feature connectoron keresztül is, csak felvételhez kell ez a csatlakozó.
Talán.
Persze nyák alapján éppenséggel lehet találgatni - ha emígy nem megy, akkor ezt is felvesszük a 'majd egyszer ránézek' listára.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)