- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
2D-re (=flash, videógyorsítás, asztal) bőven elég az intel grafika is - főleg Haswell óta, ami nem most jött ki
. A skylake még jópá lapáttal rátesz.
Játékra kellhet valami, a 750 felett már eljárt az idő. Mivel ez "nem sürgős komponens", megvárhatod, h a polarisból vagy a pascalból lesz-e pici. Én is gomdolkodtam, ha nagyon elterjedne a hdr 4k videó - amit a skylake nem támogat - a kis htpc-szervergép pár év múlva simán kapna egy szükség szerint aktivált minimálkarit, akár a minipcie slotjába.
-
-
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Túlzás volt persze
Ha jól rémlik, 10évig ígérték, hogy ez lesz a regnáló OS. Mivel LTSB kiadások is vannak feature-upgrade nélkül, tippelnék, hogy a drivermodellt nem fogják időközben kukázni, ergo ami most támogatva van, azon futni fog a 10év múlva aktuális win is. Persze lesznek új funkciók, hevc, vp9 utáni videókódolás pl, ami egy "elfelejtett" vason már reménytelen lesz.
#31: +1, az őszi hardveresőt énis mindenképp megvárnám. Addig nem esz ki a vagyonodból az ÉMÁSZ.
-
-
Lehet lelketlen az intel, de ebben jobbak. De ahogy írtam is, nem akarok téríteni
. Az újabb AMD eresztés itt is jobban teljesít/fog teljesíteni.
#20: számomra az intel fő hátránya eddig az akadozó drivertámogatás volt, 2 generáció, és már nincs is meghajtó. Most, hogy a win10 "örökké fog élni" ez kevésbbé probléma, de azért támogatásban tényleg jobb az AMD. Amúgy én is sokáig AMD-fan voltam - leginkább, mert a kategóriában ami nekem kellett (=Brazos) ők voltak a jobbak. Aztán ~3éve kezdődött az új gép(ek) építésének/beszerzésének ideje, és hirtelen légüres térrel találtam szembe magamat a piros oldalon. Amíg tehettem vártam, de az amd-től csak szép ppt-k szállingóztak, ütős teljesítmény (=üzleti noti Carrizo alapon) csak jópár hónappal a végső határidő előtt. Asztali gép is van otthon, most épül a második, mind2 kék: a főgép videóvágásra és hasonlókra értelemszerűen, a kicsi szerver amit mellé most összerakok a 7/24-es üzemmód fogyasztása miatt lett i3.
Amúgy érzi ezt az AMD, látom, hogy a 7850k-t az i3-6100 szintjére árazták. Így már, ha nem fut 7/24-ben, érdekes lehet.
-
Nem akarlak áttéríteni a kék táborba, csak referenciának mondanám, hogy az újabb i3-asok nagyon ott vannak, html5 objektumbetöltés, flash, böngészés (ha jól értelmeztem a lengyel szöveget):
Ezenkívül tömörítésben és egyéb hasznos taskokban sincs még a legkisebb, 33kFt-os 6100-nak semmi panaszkodni valója.
Kicsi játék:
-> nem mondanám, hogy a Godavari köröket verne rá (forrás). Eközben a fogyasztás így néz ki, a kicsi i3 kb felét eszi az amd apu-nak, komolyabb használati idő+hatékony táp (panel?) mellett ez már a villanyszámlán is meglátszódik:
Kérdés igazából, mennyire számít az igp. A Godavari elvileg 20%-kal vezet igp fronton, ha ez számít a többiek ellenében, akkor ő a logikus választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest