Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
soha nem volt drága lapom és nem is bántam meg
anno gb g31 chipes lappal wr10-be kerülhettem volna ha nevezek e3400 celeronnal, 2,4-ről 4,6 volt a vége ps módban, stabilan 4,3 körül, alapfeszen 4g felett vmivelkerült vagy 12k-ba
míg a nagyok 3-4x olyan drága lappal tolták...k_vadot is megkergettem benne, hihi
volt 800-as ram amit 1050-1100-on használtam benne stabilan, pl geil bd-k, de kommersz kingmax is volt, 667-es corsair 950-1000-en...régi szép idők -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #48 üzenetére
egyszer biztos...
jelenleg ott tartunk, 1-1,5 év garisak amik boltban 100k-ért vannak használtan 80-ért akarják adni
hadd ne mondjam a 750 ti-t is h tudtam megvenni 25k-ért, és 2-3 hónapos ipn garis, már rég letettem róla mikor egy lokál topikos srác bedobta, előtte csak gar nélkülieket találtam jobb esetben ennyiért, rosszabb esetben még drágábban is -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #46 üzenetére
970 erősen nem koca game kategória
-
Chaser
legenda
lapra kár költeni ha nincs kihasználva sztem
750 ti-vel azért már lehet játszaniamd apukat annyira nem követem már, de azért meglepne ha valami a közelében lenne, ráadásul szépen tuningolható is és alig eszik valamit
a kis g4400-et meg nem kell félteni, biztos cpu limites vele sok game, de uo. sok jól is megy rajta
mivel koca game volt a téma oda bőven jó -
Chaser
legenda
nekem elég volt egy x3 is, durván zabált
utána csak intel, aztán meg a desktop vonalról is leálltam, 6-7 éve nincs
bacsis
én véleményem bővebben:
beugró ddr4-es asrock lap 16-17k
intel 4400-es skylake pentium 3,3g 16-17k
2x4 ddr4 kb 10k, 2x8 ddr4 kb 20k - én utóbbit venném, mert rambó' sose elég, és ez nem pénz érte, belefér kingston hyper x, gskill stb
használtan gtx 750 ti 2gb ddr5 25-30k sok garral
táp akár egy 350-es fsp, de sokkal kisebb is elég - részemről ha meglépem sztem 2xx w-os külső táp lesz belül meg picopsu, tudok most értelmes áron külső 12v-os dell tápot szerezni -
ez kb 80k, és majdnem minden új ezen az áron 3-5 év garralssd/hdd ízlés szerint
de az amd vonallal sincs gond, sztem viszont ez akár játék, akár bővíthetőség szempontjából értelmesebb lépés, ha csak a száraz tényeket vesszük figyelembe
-
Chaser
legenda
első genes 2 magos i5 a fő gépem...az is mindenre elég nekem
most gondolkoztam egy desktopon koca játékra - mondjuk baromság, havonta pár napot lenne bekapcsolva -, vga már megvan, cpu hűtő elvileg péntekre, többi passz, de az elképzelés megvan és intelszerk: sztem már csak a ramokat veszem meg most, többit majd ősszel, nyáron pont nem fogok jáccani', ram árak meg padlón vannak, sztem innen már csak felfelé fognak menni
-
Chaser
legenda
veszel a kis intel mellé egy 750 ti-t és koca játék is bőven meg van oldva
én megpróbálnám az egészet eladni egyben, aztán venni egy beugró skylake konfit ddr4 alapon, akár kis pentiummal, olcsó/jó, ha lemegy használt i3 ára akkor meg arra váltanék, de lehet esetedben nem is kell váltaniszerk: jah fan vagy, nemszótam'
én ilyen hülyeségből már rég kinőttem szerencsére, azt veszem ami jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged