- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Akkkor a fentieket olvasva remélem jól jönnek a fotóim.
Akinek kell megosztás /nincs meg a kontaktja, az írjon rám privátban, és adjon egy gmail címet.
Hétfőn délelőtt még kipakolni segítettem pdawwal, majd Cocoonékkal, azután lépnem kellett, mert
az asszonyért időre kellet érkeznem a Fehérvári vasútállomásra, és irány Velence, 1 hét nyaralás...
Na, utána kinyaraltuk magunkat, a fülei ottlétet pedig köszönöm a magam és mindkét srácom nevében, hogy
Icamama anyánk/nagyanyánk volt..Ma hazaértem, legurítottam egy sört, (meg mégegyet a szomszéddal, mert visszaadta a kulcsot, Ők etették az ebet, míg oda voltunk.. kipakolom a kocsit, egyszerc sak jön egy kollégám, hogy rámnézzen, mert nem értek el telefonon,
Elvileg ma kellett volna megjelennem a porondon
WTF?? ezt benéztem, na mindegy.. 2 óra késéssel, 2 sörrel mentem ma dolgozni.. na basszus, ez gyors visszaklimatizálódás volt
,
EGyébként qurva jó volt, cska rohadtul elfáradtam már olyan péntek magasságában, főleg a hőség/rosszul alvás miatt, de nagy buli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest