Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Köszi a szép szavakat, de ebben a témában nem kívánok folytatni írásokat/beszámolókat
Chiller! Mint ahogy fentebb egy kommentemben írtam, nagyon szeretem a sört...
És hát nekem is eszméletlen nagy tapasztalatom van a témában... Búza sörös vagyok amúgy
De persze a megfizethető kézműves söröket is nagyon szeretem... Szóval nem áll tőlem az alkohol, csak ez kimerül a sörözésben, a töményet soha nem szerettem, az értelmesebb fajtát sem... egy-egy sör meló után, meg hétvégenként, ennél több nekem nem is kell
Ez az egész tényleg amúgy hirtelen felindulásból, poénból jött
Eastman! Kőmüves actimel.. azaz, ezt is szokták rá mondani felénk
De így hogy tüske, nem ismerted? Akkor nincs meg a klasszikus 2 liter sör tüskével nyilatkozat? -
Leküldesz egy ilyen gyomorkeserűt, utána bármit ráönthetsz, tuti iható(bb) lesz
Amúgy én nagy sör kedvelő vagyok, értelemszerűen nem az alsó kategóriás termékekről beszélek
És nem.. egy argus sem az iható kategória
NA jó, az üveges verzió aránylag elmegy... én ezeket dumálgatós söröknek hívom... azaz nem az ízéért isszuk, hanem átjönnek a haverok dumálgatunk közbe sörözünk.. és olyankor igaziból "mindegy" hogy miféle az a sör
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged